Eğer olay büyüde bitiyor diosanız Sorceres ve Necromancer'dan daha iyi karakterler olamaz. (Al birini vur diyerine sadece hem cins diiller. Büyüleri ve savaşma çeşitleri de oldukça farklı ama... :) Ya sonuçta ikisi de iyi büyü yapıyor.) Yok abicim ben Malkoçoğlu gibi yakın dövüşü severim diosanız Barbarian'ı seçmekten başka çareniz yok. Ben tırsağım (alınmayın sakın), uzaktan dövüşmek tercihim diosanız veya sarışın bayanlardan hoşlanıyorsanız; Amazon. Hepsinden biraz biraz işi kıvırırız düşündeyseniz Paladin diorm. Diğer karakterlerle oynamışlığım olmadığı için bi' yorumda bulunamıcam. Şu an Paladin'i kullanıorm (kullanıodum, oyun bitti), mutlu mesut adam öldürüyoruz fln... Bi'yerden sonra Paladin le hiç kasmanıza gerek kalmıo. Yanlış hatırlamıosam en son 62.leveldaydım. Oyunda sadece Baal da brz zorlandım, bi de 2.günde o zıplayan yaratıklarda, başka bişi yok.
Arkadaşlar bence sumon karakter yapıcaksanız hell de oynama gibi bir şansınız olmaz.Diablo'yu geçmeniz imkansız gibi bir şey(Hell'de).Diablo tek bir fire storm hareketiyle golem,skeleton,wolf,bear mear bırakmaz.Bu yüzden anca normalde ve nightmare da takılabilirsiniz.Önemli olan da karakterin Hell deki işlemidir.Level 20-30 karakterlere çok güçlü falan diyosunuz ya bi hell e gelin o zaman karakterinizin gücünü görürsünüz.Diablo yu geçmek kadar zor bişey olduğunu sanmıyorum.İki-üç kere vurup kasabaya git gel git gel insan o kadar sinir oluyo ki.
Benim en iyi kullandığım karakterler belli zaten.. 1- Amazon İsmi: Zygar Level: 86 2- Necroumancer İsmi: Antok Level: 68 3- Sorcresess İsmi: Nazgül Level: 45
Bunlarla oynadım bu kadar oynadım bıraktım.. bu işin en iyi karakteri olmaz çünkü be amazon ile çokiyi oynuyorum... benim bir okum war takip eden ok bilen bilir.. onda ben mana harcamıyorum.. artık 80 damage de yiyo ben o okla ortalığı dağıtıyorum mesela..
en iyi diye bir adam olduğuna inan mıyorum adamı nasıl geliştirir sen ne yöne geliştirir sen o kadar iyi olr senin nasıl yönlendireceğine bağlı ama bence 1-)barbarian =assassini Döver necronamceri Döver druidi Döver Pladin i Döver Not:kısacası herkezi döver en zorlanacağı adam ise sorceres tir ama biraz abzorb kasarsa o nuda döver