AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2: Lord of Destruction'da En İyi Karakter?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 06/02/2005 :  22:16:49  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben oyunu 2 kez bitirdim. İkisindede Barbarianla bitirdim şuan level 62 deyim. Bide ek göreviyle beraber bitirdim.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 09/02/2005 :  22:21:58  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer olay büyüde bitiyor diosanız Sorceres ve Necromancer'dan daha iyi karakterler olamaz. (Al birini vur diyerine sadece hem cins diiller. Büyüleri ve savaşma çeşitleri de oldukça farklı ama... :) Ya sonuçta ikisi de iyi büyü yapıyor.)
Yok abicim ben Malkoçoğlu gibi yakın dövüşü severim diosanız Barbarian'ı seçmekten başka çareniz yok.
Ben tırsağım (alınmayın sakın), uzaktan dövüşmek tercihim diosanız veya sarışın bayanlardan hoşlanıyorsanız; Amazon.
Hepsinden biraz biraz işi kıvırırız düşündeyseniz Paladin diorm.
Diğer karakterlerle oynamışlığım olmadığı için bi' yorumda bulunamıcam. Şu an Paladin'i kullanıorm (kullanıodum, oyun bitti), mutlu mesut adam öldürüyoruz fln... Bi'yerden sonra Paladin le hiç kasmanıza gerek kalmıo. Yanlış hatırlamıosam en son 62.leveldaydım.
Oyunda sadece Baal da brz zorlandım, bi de 2.günde o zıplayan yaratıklarda, başka bişi yok.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 10/02/2005 :  10:02:41  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bence sumon karakter yapıcaksanız hell de oynama gibi bir şansınız olmaz.Diablo'yu geçmeniz imkansız gibi bir şey(Hell'de).Diablo tek bir fire storm hareketiyle golem,skeleton,wolf,bear mear bırakmaz.Bu yüzden anca normalde ve nightmare da takılabilirsiniz.Önemli olan da karakterin Hell deki işlemidir.Level 20-30 karakterlere çok güçlü falan diyosunuz ya bi hell e gelin o zaman karakterinizin gücünü görürsünüz.Diablo yu geçmek kadar zor bişey olduğunu sanmıyorum.İki-üç kere vurup kasabaya git gel git gel insan o kadar sinir oluyo ki.
Sayfanın En Üstüne Git

Batıkan
Üye

İleti 6

İletim - 23/02/2005 :  20:30:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim en iyi kullandığım karakterler belli zaten..
1- Amazon İsmi: Zygar Level: 86
2- Necroumancer İsmi: Antok Level: 68
3- Sorcresess İsmi: Nazgül Level: 45

Bunlarla oynadım bu kadar oynadım bıraktım.. bu işin en iyi karakteri olmaz çünkü be amazon ile çokiyi oynuyorum... benim bir okum war takip eden ok bilen bilir.. onda ben mana harcamıyorum.. artık 80 damage de yiyo ben o okla ortalığı dağıtıyorum mesela..

Gelene git, gidene gel demeyiz..
Sayfanın En Üstüne Git

tot_rames
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/05/2005 :  17:51:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyi diye bir adam olduğuna inan mıyorum adamı nasıl geliştirir sen ne yöne geliştirir sen o kadar iyi olr senin nasıl yönlendireceğine bağlı
ama bence 1-)barbarian =assassini Döver
necronamceri Döver
druidi Döver
Pladin i Döver
Not:kısacası herkezi döver en zorlanacağı adam ise sorceres tir ama biraz abzorb kasarsa o nuda döver
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000