Arkadaşlar siz bu Diablo'yu yanlış anladınız sanırım . Konunun başından beri herkes kendine göre bir karakter sıralaması yapıyor ama Diablo 2'de "En güçlü karakter" diye bir konu asla olamaz. Single Player'dan ibaret değil oyun çünkü. Sanırım herkes oradan esinlenerek fikirlerini sürüyor ortaya. Tabi ki tüm fikirlere sonsuz saygım var o ayrı... Ama yanlış bir muhabbet sürüp gidiyor burada. Single'da Necro ile yaparsınız iskelet ordusunu golemini herkesi halleder senin için ama multi'ye girince o iskeletler PvP'de işe yaramaz, çünkü karşınızdaki yapay zeka değil doğal bir zeka . Kimse Necro'nun iskeletleri ile uğraşmaz direkt Necro'ya saldırır. Bu bir misaldi tabi... Wizard dostum sende en güçsüz Paladin demişsin ya helal valla ... Son olarak şöyle bağlayayım, en güçlü karakter değil ama iyi geliştirilmiş karakter olabilir. Bu da kişiye bağlıdır. Ayrıca bir noktadan sonra Diablo 2 tamamen ITEM durumuna bakıyor. Item işe yaramaz gibi şeyler söylemeyin derim ben...
Ya arkadaşlar bi kere bunu tartışmak bile saçma.Çünkü bütün karakterler farklı yönleriyle küsel. Ama tutup da Paladin en alt sıraya da konmaz tabi.En iyi clan oyuncuları Paladini kullanırlar. O yüzden sırf kullanamadığın için bile olsa Paladin 7. ci olmamalı
valla bence en iyi karakter assasin. benim assasinim 41 lev. ama ben su an hell deyim. ve cok rahat geciyorum. varsa baba yigit gelsin kapısalım. (max level 50) (version 1.07) bu arada benim gibi assasin hayranı varsa tanısmak isterim. sorsereste iyi karakter ama hangi buyuyu secicegini bilmen lazım. frozen orb, hydra,nova ,firewall, lightining storm ve mana sheld. bu kombinasyonlarla bu sorseress yenilmez... paldinde ise blessed aim le zeal kullan bak bakalım noluyo.necromancer zaten super bir karakter. sadece üç şeye dayıcaksın skilleri ıron madien, blood golem ve golem mastery. amazonda okuna knockback özelligi tak. ondan sonra tum pasifleri ( magicler degil) yukselt. ve ok kullan spear filan hikaye. özellikle guided arrow, strafe ve frezing arrowa yuklen. kimse sana yaklasamaz.barbarla oynarsan hellde ayvayı yedin demektir. gerci multiplayerdede paladin thorn yapsa yada druidde spirit of barbs sı yapsa barbar sana saldıramaz. druide gelince kendini kurt yapıp fury yada feral rage yaparsan adamın hali yaman.yani bu soylediklerime bakarsan iyi karakter diye birsey yok. hepsi aynı bitek barbar ezik. barbarda karizmadan kazanıyo. bunların hepsi benim fikrimdir bosu bosuna tartısmaya gerek yok.