Sanırım oradaki olay yeterli lvl'a ulaşamamandan kaynaklanıyor olabilir. Karakterini lvl atlatıp tekrar denemeni tavsiye ederim. Cow lvl'a girebilmek için karaktere bir lvl sınırlaması konulmuş olabilir.
Eğer cow bölümünü normali bitirip normalde acamiyorum diyosan cow kingi ölürmüssündür.Cow kingi normalde öldürürsen bidaha normalde oraya giremezsin.İyi itemlerin çıkmasını istiyosanız itemlerin bazilarinsa %bilmem kac better change item from monster yazar (mf) onlari kullanin daha iyi itemler çıkar.En iyi mf sorcta oluyo.En iyi itemler act1in sonundaki andyde act3ün sonundaki mephistodan act5in sonundaki baaldan ve act 5 teki nihatlakin templedeki pindleskin adli yaratiği öldürünce çıkıyor.Ama oraya hep girmek için nihatlakı öldürmemen lazım.Ve günde 100 kere falan kesmen lazım iyi item için.
item yapmak istiyorsanız oyundaki en iyi yol mephisto'yu kesmek.... özellikle son ışınlanma 3 kat inişine yakınsa çekinmeden defalarca öldürebilirsiniz ve lvl'liniz yüksek ise çok kaliteli eşyalar düşer...
Arkadaşlar ben de secret cow level a giremiyorum.Nası bier kine ora yaw.Bide bir gizli yer daha farmış.Adı da bilmemne monastery di. Bana biraz secret cow level ı anlatın da bari gözüm doysun