Orada çitlerle çevrili orta kısımda unique item bulabilirsin. Tabiiki her zaman değil. Levelin iyiyse ve şansında yerindeyse iyi birşeyler gelir. Yoksa hiçbirşey çıkmama ihtimali bile var.
the cow king i öldürdüğün zaman bol bol gem jewel unique item tarzı şeylerden dökülüyor ama her zaman olmaz bir boss karakteri öldürdüğün zaman bile her zaman aynı item düşmüyor ama düşebilir set eşya çıkacağı kesin değil
Arkadaşlar birde Lord of Destruction'dan veya yeni gelen yamadan sonra "Cow Level"a girmenin şekli mi değişti? Eskiden normal seviyede oyunu bitirip, Rogue kampında Horadric Cube'un içine Town Portal kitabı birde Wirt's Leg koyup transmute yapınca portal açılırdı şimdi ise karakterim "Not Yet" diyor. Nedenini biliyor musunuz?
ewt bendede bu sorun var ama bi arkadaşım yeni karakterle başlamam gerektiiini söyledi ancak ozaman gidebilirmişim... bu arada trade yapmak isteyenler bana msj atsınlar benim istediğim pek bişii yok zaten her bişeyi buldum maksat yardım etmek... iiiiii günner...
normal de bitirirsen normal de cow a girersin giremezseniz sorun var normalde bitirip nightmare de açamazsıız cow eğer iyi item istiyorsanız hell cow yapn ve battle netten oynayın