AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Bir Sorum Olacak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Substance
Üye

İleti 6

İletim - 25/08/2003 :  13:26:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de bu forumun aynısını yükledim ve sitemde yayınlamak istiyorum. Acaba bu forumun Türkçe yamasını nereden bulabilirim? Ya da kendim de Türkçe'leştirebilirim. Ama hangi dosyayı açıp Türkçe'ye çevirmem gerek bana söylerseniz sevinirim.... Sağ olun...

Unutmadan, bu forumun templatesi yani teması çok güzel. Gri tonlarında. Acaba bu bende de çıkacak mı yoksa ayrıca başka bir siteden mi indirdiniz? Hangi siteden :))) ???

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 27/08/2003 :  10:04:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
substance o formu neden kapattın substance.forumu'nu

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 27/08/2003 :  14:17:33  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yama gibi birşey yok açacaksın hepsini teker teker bakıp türkçeleştireceksin ölee basit değil
ama türkçesi zaten internetde var ama tavsiyem değil genellikle hatalı çıkıyor kodları bozulmuş yani.
uğraşmaktan başka çaren yokkkkk

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000