evet forum hiç aktif değil yaz günü rehaveti mi düştü üzerinize ne.... biraz daha aktif olalım bence o zaman daha çok soru sorulup yanıtlanabilir(bence tabii siz istiyorsanız pasif kalabilirsiniz :) )
ehe ceyhun reklam yasak , Synx hocam ne yapalım yani milletin soracağı birşey yoksa ne yazsın, yada foruma yazmak için tatilimi yarıda kessin , forumu bilmem ama site baya aktif
yani forumun aktif olup olmaması diye bir şey yok insan burada cevap bulamadığı sorulara yanıt bulmak için yazı yazıyor yani sorusu yoksa ne yazsın fıkra mı anlatalım bencede(yönetici thakki1 reklam yaptığımı düşünmesin) en çok sorularıma ben burada cevap buldum bu kadar soru sorulan ve cevap verilen forum görmemiştim
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...