AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 foton kuşağı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/01/2006 :  22:40:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mayalar, verilen tarihin yeni bir çağa giriş döneminin başlangıcı olacağını düşünüyorlarmış. Eğer ilgisini çeken varsa, bu konuda kitaplar var. Ek olarak; inançlarını, mitolojilerini anlatan kitaplardan da bu konuda bilgiler bulabilirsiniz.

Ayrıca yine aynı tarihte 10. gezegenin geleceği de iddia ediliyor; ama ben bir şey görmedim daha :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 06/01/2006 :  00:22:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla 10. gezegen mevzusunu açtığın iyi oldu...Bildiğiniz gibi dünyanın güneşe göre simetriğini aldığımızda arkadaki tarafı arada güneş olduğu için göremiyoruz burada ben herhangi bir gezegenin olabileceği düşüncesideyim...

10. gezegenin iddia edilmesinin sebebi ise samanyolu galaksisinin sonunda çok geniş bir astreoid katmanı var bu bölümde çapı çok geniş olan astroidler bulunmakta bunlardan bir tanesinin çapı normalin çok üstünde olduğu için böyle birşey düşünülüyor...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 06/01/2006 :  14:23:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki bu kadar gezegen neden var?kimin için yaratılmış?bilmediğimiz daha kimbilir kaç gezegen var.bunların varlığı ne işe yarıyor.bu gezegenler bizim için mi hazırlandı yoksa evrende olması olası diğer değişik yaşam formları için mi?bu sorular epey aklımı karıştırdı.bu konuda bilgisi ve fikri olan var mı:)?

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 06/01/2006 :  17:29:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orası değişik bir kısıma giriyor kardeşim...Fazla düşünme istersen...
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 06/01/2006 :  18:11:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000