Kanıtlanmış? Bizim bilimimiz bırakın bunları kanıtlamayı, boyutlar konusunda tahmin yürütecek kadar ilerlemiş değil. Ayrıca yazı da alabildiğince saçma. Her cümlesi birbiriyle çelişiyor ve akılda büyük boşluklar bırakıyor. Neye dayanarak bunları yazdıkları ise apayrı bir mevzu :)
Sanırım bu da sadece ilgi çekmek ve mail'den mail'e forward'lanmak için yazılan saçma teorilerden biri.
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Hımmm böyle bir kuşağın varlığının bilimsel açıdan kanıtlandığı 3. paragrafta belirtilmş zaten araştırmaya gerek yok...
En son bu kuşağa girildiğinde Atlantisin yok olduğu gibisinden toeriler ortaya atılmıştı...
Daha geniş bilgi isteyen arkadaşlar Galaktik insan adlı kitabı okuyabilirler...Kitaptaki bilgilerin çoğu uzaylılarla konuşurken alınmış bilgiler bunuda belirtmekte fayda var...
ilk okudğumda bana da çok garip geşmişti... bu arada kıyamet kelimesinin bir diğer anlamının yükseliş olduğunu biliyomuydunuz. yani bir üst düzeye geçiş yazıda olduğu gibi... inanılması güç internette foton kuşağı diye arattırın daha bilmedeğiniz neler çıkacak.... ya da hiç bulaşmayın kafanızdan olmayın :)))
saygılar...
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
bence de hiç bulaşmayalım.kafayı yemekten korkarım açıkçası :) bana bildiğim doğrular yeter.olacaksa da olur panik olmaya gerek yok :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."