tamam ama krondor arkadaşım bende marstan geldiğimizi söylemedimki konuyu nereden nereye getirdin insanlar nasıl marstan gelsin hem eğer Mars'tan gelseydik daha medeniyetimiz çokdada ilerde olurdu
marsta hayat olduğunu ne sen ne de KRONDOR iddia etmedi zaten.mars konusunu ortaya ilk atan Paladin oldu.ben de ona hitaben pek de inandırıcı olmayan bir teorik yazı bulup buraya koydum.aslında konu pek kaymadı.mars ve diğer gezegenler de bu konuyla bağlantılı.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Hmm Mars'tan gelseydik medeniyetimiz ileride olurdu demek... Venüs'ten gelseydik nasıl olurduk peki? :) HighVoltage'ın da dediği gibi, bunu ben iddia etmedim. Böyle bir şeyi iddia edecek kadar da manyak değilim zaten :)
yaa arkaaşlar bana uzaylıların olmadığı çok saöçma geliyor çünkü,evren milyarlarca galaksi var ve o galaksilerin bi tanesinin tek avcı kolunda bizim olmamız bana saçma eliyo yani o kadar galaksinin içinde bir tek bizim olmamız bana biraz saçma gelliyor
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde