bunu ben açıklayamam zaten.demek istediğim bilimle din zıtlaşırsa bilime değil dine güvenirim.bu konuda yazılanlar bana göre islam inancı ile çelişiyor.bu yüzden çok fazla kafa yormaya gerek olduğunu düşünmüyorum.çoğu bilim adamının da zaten inancı zayıftır.aksi halde zaten bu kadar radikal teoriler ortaya atamazlardı.yine çok açıklayıcı olmadı ama kendimce bişeyler anlatmaya çalıştım.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Dünya zaten her zaman Güneş'e yaklaşıp uzaklaşıyor. Halen hayatta olduğumuza göre, o iddialar safsatadan ibaret.
HighVoltage, bu olayın şimdi oluşmasında ne sakınca var? Bir şeyin illa milyonlarca yıl önce mi oluşması gerekiyor? Sürekli yeni gezegenler, yıldızlar oluşuyor veya yok oluyor. Evrende tam bir kaos hakim yani. Bu durumda dış etkenlerin ne zaman ne oluşturacağını bilemeyiz. Dinle çelişki de göremiyorum yeni yaşam formlarının oluşma ihtimalinde. Eğer bilimi önemsemiyorsanız, farzedin ki Allah yeni yaşamlar oluşturmak istemiş. Sanırım olaya bu şekilde bakınca sizin açınızdan da bir sorun kalmıyor.
evet aslında EA-SPORTS unda dediği gibi bu tür haberlerin çoğu yanlış yazılmış, ve ortalığı velveleye vermek için yazılmış haberler.tabiiki gezegenlerin ve var olan gezegenlerdeki olayların oluşması milyonlarca yıl önce olmakj zorunda değil.belkide bu olaylar çok önce de vardı ama biz bunu yeni farkettik.yani herşeyi ha deyince bilemeyiz.evrende yanlız olduğumuzu bende düşünmüyorum.ama uzaylıların bize bu kadar yakın olabileceği ihtimali de bana saçma geliyor.eğer ki(henüz görmedim) uzaylı diye bişey varsa ve teknolojileri bizden çok ilerideyse bize yakın olmalarına gerek yok .zaman zaman dünyayı ziyaret ettikleri söyleniyor.eger bize bu kadar yakınlarsa dünyaya daha çok gelmeleri ya da daha çok gözükmeleri gerekmez mi?benim asıl anlatmak istediğim venüste çeşitli gazların olması, daha doğrusu bizim bunu farketmemiz orda yeni yaşam formları olduğunu göstermez.olabilir de olmayabilirde.kesin birşey değil bu.şimdilik sadece dünyada yaşanabildiğini biliyoruz.insanların nüfusu sürekli artmakta.kimbilir bir gün insan nüfusu dünyaya sığmazsa belki yeni bir gezegene ihtiyaç duyulabilir.o zamana kadar diğer gezegenlere ulaşmak için yeterli teknolojiye de sahip olabiliriz belki.ama orda yaşanabilmesi için gerekli düzenin yine Allah tarafından kurulacağı düşüncesindeyim.belki de böyle şeyler hiç olmaz.benim ki sadece varsayım, teori.aslında benimde kafam çok karıştı :)) kendimle çelişmeye başladım.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."