|
Yazar |
Konu  |
Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88 |
İletim - 22/11/2003 : 13:57:56
|
Felsefe hocası sınav yapacaktır.Ve derki: -Sadece 100 puanlık bir soru soracağım. Sandalyeyi kürsünün üstüne koyup"Bunun burada olmadığını bana kanıtlayın"der.Herkes uzun uzun anlatırken bir öğrenci sadece bir cümle yazıp kağıdı verir ve o öğrenci tam not alır. Nedir bu tek kelime Tabiki "HANGİ SANDALYE????"
|
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir." |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 24/11/2003 : 07:55:20
|
Hasta, hayatında ilk kez ameliyat olacaktır. Büyük bir merak ve heyecanla, az sonra ameliyata gireceği mekanı incelerken, cerrah içeri girer ve hazırlıklarını yapmaya başlar. Hasta, doktora seslenir: -"Efendim, ben ilk kez ameliyat oluyorum da, çok heyecanlıyım..." -"A öyle mi? Ben de çok heyecanlıyım. Bu benim de ilk ameliyatım!"
bir tane daha
Delinin biri, bir minarenin üstüne çıkar ve bağırmaya başlar: -"Ben kendimi buradan aşağı atacağım, çekiliiin!" Bunun üzerine kalabalık toplanır ve deliyi iknaya çalışırlar: -"Atma kendini, bak daha gençsin!" Ancak bu tarz sözler deliyi etkilemez. Tam bu sırada, oralardan geçmekte olan bir başka deli, cebindeki çakıyı çıkarır ve yukardaki deliye bağırır: -"Çabuk in, ben bu minareyi kesmeye geldim!" Bunun üzerine ilk deli panik olur ve bağırır: -"Dur, dur... Ben ineyim de öyle kes!" |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 25/11/2003 : 08:14:05
|
Benim en çok sevdiğim fıkra'yı anlatıyım size
Bir bayram günü 2 morg görevlisi çok acıkır.Yiyecek birşey de yoktur. Morg görevlilerinden biri diğerine şöyle der:Dün gelen ölünün midesini açıp içindekileri yiyelim der. Diğer görevli hayır olmaz ama öbür görevli yemeye başlamıştır. O yerken diğeride onun midesi bulandırır ve adam yediklerini kusar.Diğer adam hemen avcunu açıp: -Ben sıcak severdim der. |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 04/12/2003 : 21:26:04
|
İki deli, yağmurdan sonra bahçeye çıkıp dolaşmaya başlarlar. Birinin dikkatini, karşıdaki tepe tarafında oluşan gökkuşağı çeker ve diğerine gösterir. Diğeri de biraz düşündükten sonra patlar: -"Bu kadar da olmaz arkadaşım! Şu hükümet böyle saçma sapan şeylere bile para harcıyor, ama bize adam gibi bir hastane bile yaptırmıyor!"
Akıl hastanesinin bahçesinde bir bayrak direği vardır. Doktorlardan biri, bir hastanın her gün bu direğin tepesine çıkmaya çalıştığını görür. Aylar sonra bir gün, doktor hastanın bayrak direğinin tepesine çıkmayı başardığını fark eder; tam yoluna devam edecekken, hastanın cebinden bir kağıt çıkardığına ve direğe yapıştırdığına şahit olur. O gün eve gidene kadar ve evdeyken de bütün gece, o kağıtta ne yazdığını merak eder. Umursamamaya çalışır, ancak sabah uyandığında da aklındaki tek şey odur. O hafta boyunca, sevdiği tüm şeyleri yapar; hastalarıyla ilgilenir ama nafile; içindeki merakı atamamaktadır. O kağıtta ne yazıyordur? En sonunda bir cumartesi gecesi, bekçilerin maç seyredeceğini umarak, binbir güçlükle direğe tırmanır ve kağıdı eline alır. Yine oldukça zorlanarak, el fenerini açar ve yazıyı okumaya çalışır. Hastanın kargacık burgacık yazısıyla kağıda yazdığı şey şudur: "İşte tam bu nokta, direğin en tepesidir." |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 05/12/2003 : 16:59:56
|
temele sormuşlar: -doğum günün ne zaman -26 ocak -hangi yıl -her yıl... |
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|