|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/12/2003 : 18:09:00
|
Wolfovitz Günün birinde Wolfovitz ölür ve cennetin kapısına getirilir. Orada aziz john'u görür. Cennetin kapısında binlerce saat vardır. Wolfovitz merakla aziz John'a sorar: "Efendim bu saatler nedir?" Aziz John cevap verir: "Bunlar dünyada ki insanların yalan söyleyip söylemediğini gösteren aletlerdir. Bak bu yelkovanı hiç dönmemiş olan Rahibe Terasa'ya ait. Hayatında hiç yalan söylememiş. Bu yanındaki de G.Washington'a ait. Yelkovan iki kez hareket etmiş demek ki iki defa yalan söylemiş." "Peki" demiş Wolfovitz merakla "Başkan Bush'un saati nerede?" "O" demiş aziz John; "Baş zebani onu odasına aldı. Vantilatör olarak kullanıyor"
|
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926 |
İletim - 15/12/2003 : 17:03:39
|
Temel ve Dursun paraşutle uçaktan atlayacaklardır. Atlayış gerçekleşir.Temel ve Dursun yere 30-40 metre kalana kadar paraşütleri açmazlar.Dursun paraşütünün ipini çeker ve paraşütü açılır.Temel'in paraşütü ipi çekmesine rağmen açılmaz Temel Dursun'a dönerek; -Dursun benim paraşüt açılmayi da!... Dursun; -Boşver Temel celdik zaten... |
 |
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 19/12/2003 : 16:37:43
|
öğretmen derste; -hazret-i yunus balinanın karnından sağ çıktı,daha büyük bir mucize düşünebilirmisiniz. demiş temel; -tersi daha büyük mucize olurdu...
|
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461 |
İletim - 19/12/2003 : 17:39:20
|
Temel ile Fadime, tayinleri nedeniyle Erzurum'a tasinirlar. Malum, Erzurum bol kar yagan bir yer... Kar yagdigi bir gun aksam uzeri, temel'le Fadime evde otururlarken Belediye hoparlorunden bir anons, 'Sayin sokak sakinleri, lutfen arabalarinizi sokagin sol tarafina parkedin, sokagin diger tarafindaki karlar temizlenecektir'. Temel, evden cikar ve arabasini sokagin sol tarafina park eder. Ertesi aksam, yine Belediye hoparlorunden
bir anons, 'Sayin sokak sakinleri, arabalarinizi lutfen sokagin sag tarafina parkediniz, sokagin bos birakilan tarafindaki karlar temizlenecektir'.
Temel yine disari cikar ve arabasini sokagin sag tarafina parkeder. Ancak
bu arada kar yagmaya da devam etmektedir...Bunun sonucu olarak sokaklarin
hergun temizlenmesi gerekmektedir.. Nitekim 3. gunun aksami yine bir anons, 'Sayin sokak sakinleri, lutfen arabalarinizi sokagin ....? tarafina parkediniz, sokagin diger tarafindaki karlar temizlenecektir'. Ancak anons sirasinda sesde bir kopukluk oldugu icin ne Temel ne de Fadime arabalarin sokagin hangi tarafina parkedilecegini anlayamamislardir. Uzun bir sure sokagin hangi tarafina parkedecekleri konusunda tartisirlar ve birturlu bir kararavaramazlar. En sonunda Fadime, 'Ula Temel' der, 'Madem, arabanin sokagin hangi tarafina parkedilecegini anlamadik, bugun de araba garajda kalsin, bosver anonsu...!
KIYAMET KOPTUGUNDA GAZETE MANSETLERI
Sabah : Biz Öldük ! Zaman : Kiyamet koptu (A.A) Dünya Gazetesi : IMKB'de endeks bir daha yükselmeyecek. Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular Erkekçe : Ayin hurisi CHA : Abi, cehennemden alev görüntüleri var elimizde... Metro Hipermarket Bülteni : Gerçekten Son Indirim Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok! Hürriyet-Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok! Haberturk.com: ANALIZ : Kiyametin kopmasinin Ankara ile irtibati arastirilmalidir. Milliyet, Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini Seytan'a****ayet etti. Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz... devamı sonraki mesajda |
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA......... |
 |
|
tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461 |
İletim - 19/12/2003 : 17:40:33
|
Oyun dergisi : Game Over Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin! Para : Kiyametten kar yapmanin 100 yolu Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis! Show TV-Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz? ATV-Hakan Aygün : Mahser yerinde fordçuluk çok yaygin,izliyorsunuz sayin seyirciler, biyikli bey, nasil arka saflarda çalisiyor... Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler, kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor... Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey:Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 kmye ulasan arabalar Arena- Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi Basbakanlik, Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi : Devletimiz, bütün yaralari saracaktir!
Yaşli cift arabayla yolda gidiyorlarmiş,arabayi kadin kullaniyormuş...derken arkalarinda polisi gorunce saga cekmişler...Polis cama yaklaşip sormuş:
"Hanimefendi hiz sinirini aştiginizin farkinda misiniz?"
Kadin kocasina donmuş: "Ne diyo ne diyo??"
Kocasi: " Cok hizli gidiyomuşuz oyle diyo"
Derken Polis " Ehliyetinizi gorebilir miyim lutfen?" demiş..
Kadin yine kocasina donmuş: "Ne diyo ne diyo???"
Kocasi: "Ehliyetini goster diyo"
Kadin ehliyetini cikarip vermiş.. polis belgelere bakarken kadinin Ankarali oldugunu gormuş:
"Aaa demek Ankaralisiniz...ben de bi sure orda yaşamiştim.. hatta orda bi kere "arkadaş ariyorum"ilanlarindan bir kiz bulup randevu vermiştim..aman Allahim hatirliyorum da hayatimda gordugum en cirkin yaratikti..."
Kadin yine kocasina donmuş: "Ne diyo ne diyo?????"
Kocasi: "Seni taniyomuş!!!"
Biri Adanali, digeri Kayserili iki ciftci zenginlikleriyle ovunuyorlarmis.Adanali sallamis. Bizim orda sabah gunes dogmadan biniyoz arabaya, aksam oluyo biz hala ciftligin oteki ucuna yetisemiyoz.. Bizim de vardi oyle hurda bir arabamiz, demis Kayserili.. Gecenlerde satip yeni modelini aldik..
Yasli bir amca eseginin uzerinde karayolunda seyretmektedir. Bunu goren trafik polisleri amcaya takilmak isterler ve onu durdururlar.
Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan:Emniyet kemeri) Amca: Dakmam be iste! Polis: E bak gordun mu, simdi ceza keseceyik. Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem; acele isim var. Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi?.. Amca: ??? devamı... |
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA......... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|