|
Yazar |
Konu  |
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 08/09/2003 : 16:16:04
|
dursun amerikada yaşıyomuş her ay temele mektup yazıp maceralarını anlatıyomuş bir ay temele sende gel burda sana iş buluruz istersen yere düşen paraları toplarsın demiş temel ilk uçakla amerikaya gitmiş uçaktan indiğinde yerde 100$ bulmuş eline almış sonra fırlatıp atmış daha ilk günden işe başlanırmıymış deyip çekmiş gitmiş... |
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 08/09/2003 : 16:58:16
|
aekaya senin fıkrayı Cem Yılmaz dan duymuştum ben. :) |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/09/2003 : 13:04:57
|
alıntı: SPAWN tarafından yazılan:
Bunu daha yeni öğrendim yanlışlık olabir.
Bir kadım hayattan çok bunalmış ve intar etmek istiyormuş.Bir gökdelene çılmış ve tam atlarken Fransız tutmuş ve demişki:niye atlıyorsun bak seninle Paris'e gideriz yemek yeriz ve yatarız demiş. Bunun üzerine kadın siz hep böylesiniz demiş ve aşağıya atlamış. Biraz alttan İngiliz tutmuş:Niye atlıyorsun seninle Londrayı gezeriz yemek yeriz ve sonrada yatarız demiş ve kadın kendini yine aşağıya atmış.Bu sefer bizim Temelin kucağına düşmüş Temel:Niye atlıyorsun Seninle hamsi yeriz, hasili pilav yeriz, hamsi tava yeriz demiş.Kadın yatmıyacakmıyız diye sormuş.Tmelde git işne karı diyip kadını atmış
bunu kurtlar vadisinde söylemişlerdi |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 21/11/2003 : 19:49:26
|
Kendisini fare zannettiği için ailesi tarafından bir akıl hastanesine yatırılan adam, birkaç yıllık bir tedavinin ardından; iyice kendine gelmiş. Doktorlar, artık taburcu etmeyi düşündükleri hasta ile son bir görüşme yaparak, iyileştiğinden emin olmak istemişler. Adama sormuşlar: -"Söyle bakalım; sen insan mısın, fare misin?" Adam gülümsemiş: -"Doktor bey, o günleri geride bıraktım. Elbette ki ben bir insanım." Doktorlar, içleri rahatlayarak: -"Tamam o zaman, artık burada kalmana gerek kalmadı", demişler ve çıkış belgelerini uzatmışlar. Birkaç dakika sonra, gruptaki doktorlardan biri bahçeye çıktığında, adamı bir ağacın arkasına saklanır halde görmüş. -"N'oldu yahu? Sıkılmadın mı buradan, çıksana, git özgürlüğün tadını çıkar!" -"İyi de doktor bey, orada bir kedi var!" -"Eee, ne olmuş kedi varsa; hani sen artık bir fare olmadığını biliyordun?" -"Ya doktor bey, ben fare olmadığımı biliyorum da; kedi benim fare olmadığımı nereden bilecek?"
bir tane daha
Doktorun biri, yıllardır ilgilendiği ve sevdiği bir hastasının yanında uyku hapları taşıdığını görmüş ve onu uyarmak istemiş: -"Haluk Bey, kullandığınız uyku haplarını gördüm, zaman zaman ihtiyacınız olabilir ama ben sizi uyarayım; o haplar çok etkilidir ve bağımlılık yaparlar." Hasta bunun üzerine ukela ukela gülümsemiş: -"Yok doktorcum, sen yanlış biliyorsun. 17 senedir bu ilacı kullanırım, bağımlılık filan yaptığını görmedim!" |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 21/11/2003 : 21:44:23
|
temelle cemal konuşuyorlar temel:
-hayatla ölüm arasında bi fark yok.. -o zaman niye ölmek istemiyosun? -bi fark olmadığı için
bi tane daha:
temel hayvanat bahçesinde açık bulduğu kafesten içeri dalıyor, hoop hemşerim orası aslan kafesi nereye diyorlar, temelde: sankim yedik aslanınızı diyor çekip gidiyor...
|
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|