AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En İyi Fıkralarınızı Anlatın - Fıkra Paylaşımları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 21

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 01/09/2003 :  10:00:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uyaedığın için sağol da bende yanlış anlama olmasın diye fıkraları nerden yazdığı yazdım
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 03/09/2003 :  08:13:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BİLARDO OYNAMAYA GİTMİŞSİN

İş adamı sevgilisiyle buluşmuş ve eve geç kalmış. Eve girmeden önce orasına burasına mavi tebeşirle çizikler attıktan sonra içeri girmiş. Karısıniye geç kaldığını sorunca adam : -Sevgilimle buluştum da ondan, demiş. Karısı : -Yalancı! Yine arkadaşlarınla bilardo oynamaya gitmişsin. Üstüne başına bak, beni kandıramazsın, demiş

BÜTÜN HAKEMLERDE BİZDE

Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış : -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş seytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde. Şeytan şeytanca gülümsemiş : -Ama bütün hakemler de bizde.

SENDEN HIZLI KOŞSAM YETER

Bir Amerikali ile Japon safari'ye çıkmışlar. Her ikisi de son teknolojik silahlarıda birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar. Derken uzakta bir aslan görünmüş. Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş. Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş. Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış. Amerikalı sormuş : -Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın ? -Yoo, senden hızlı koşsam yeter.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 04/09/2003 :  10:30:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel paraşüt kursuna gider.Bir hafta sonra uçaktan atlamak için hazırlanırken
Hocası:Bak olum ilk önce sağ ipi çek.Açılmassa sol ipi çek oda açılmassa Meyem anaya dua et demiş.
temel atlamış.Sağ ipi çekmiş açılmamış.Solu çekmiş oda açılmamış.

Temel düşerken hocasıyla karşılaşıp
Temel:Haçem o karunun adı neydi demiş.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 05/09/2003 :  19:38:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HAMİ HOCA

Karadeniz'de iddialı bir maç vardı.Rizeli imamlarla, Trabzonlu imamların maçı...Ama Trabzonlu imamlar zayıftı.Yenilmemek için ne yapacaklarını düşünürken Temel onlara akıl verdi : -Alın, Hami'yi oynatın. -Yahu hiç olur mu? -Olur, olur...Hami hoca diye yutturursunuz? Neyse, maç oynandı ve Trabzonlu imamlar üzgün bir vaziyette geri döndüler.Temel merakla sordu : -Ne yaptınız yahu?Hami'yi yutturamadınız mı? -Yoo...Yutturduk.Hem çok da iyi oynadı.2-1 yenildik, tek golümüzüde Hami hoca attı. -Eeee, nasıl yenildiniz? -Hiç sorma Temel...Rize'de bir Roberto Carlos hocayla bir Ronaldo hoca vardı ki,bütün takıma yetti

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

m.ozudogru
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 08/09/2003 :  14:33:47  Bilgileri Göster  m.ozudogru için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Temelle Dursun Amerikada yaşıyormuş.Birgün banka soymaya karar vermişler ve gece olunca ilk gördükleri bankaya girmişler.Büyük bir kasayı açmışlar içinde bir kase muhallebi varmış -Başka birinde para vardır. diye kasaların içindeki muhallebileri birlikte yemişler.Ertesi gün manşetlerde bu haber var:DÜNYANIN EN BÜYÜK SPERM BANKASI SOYULDU.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 21 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000