|
Yazar |
Konu  |
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 31/08/2003 : 08:58:53
|
Temel ölür ve cehenneme gider.Cehennemde 1 hafta boyunca dayak yer sonun da böyle yaparsanız bida kimse gelmez der. |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 31/08/2003 : 09:09:53
|
Bunu daha yeni öğrendim yanlışlık olabir.
Bir kadım hayattan çok bunalmış ve intar etmek istiyormuş.Bir gökdelene çılmış ve tam atlarken Fransız tutmuş ve demişki:niye atlıyorsun bak seninle Paris'e gideriz yemek yeriz ve yatarız demiş. Bunun üzerine kadın siz hep böylesiniz demiş ve aşağıya atlamış. Biraz alttan İngiliz tutmuş:Niye atlıyorsun seninle Londrayı gezeriz yemek yeriz ve sonrada yatarız demiş ve kadın kendini yine aşağıya atmış.Bu sefer bizim Temelin kucağına düşmüş Temel:Niye atlıyorsun Seninle hamsi yeriz, hasili pilav yeriz, hamsi tava yeriz demiş.Kadın yatmıyacakmıyız diye sormuş.Tmelde git işne karı diyip kadını atmış |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 31/08/2003 : 09:10:30
|
utku abi(spawn) istersen ilk asyfanın son fıkrasına bak derim oralarda birşeyler göreceksin(senin fıkranın aynısını)
size bir fıkra daha
Bir gun Hoca, yol ustu bir hana inmis. Nuh Nebi'den mi kalmis, Kaalubela'dan mi? Her ne ise.. Her tarafi delik desik olmus; adeta cokmeye bir basi kalmis. Hoca'nin yuregine bir korkudur dusmus ama, ne desin? Nihayet bir soz arasinda: "Yahu, bu senin tavan da ne kadar gicirdiyor be, besik mi mubarek!" diyecek olmus ama, hanci baba hic orali olmamis; sozu sakaya bogarak; "Agzini hayra ac Hoca, bu gicirti besik gicirtisi degil; tavan tahtalari Hak'ka tesbih cekiyor!" demis. Hoca'nin kozu kullenirmi? Gozlerini hancinin gozune dikerek; "Peki ama, demis; ya bu tavan boyle tesbih ceke ceke aska gelip de secdeye kapanirsa, bizim halimiz nice olacak!"
|
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 31/08/2003 : 09:48:28
|
Ya özür dilerim aynı fıkra olduğunu bilmiyordum.Bende Temel Fıkraları kitabı varda ordan yazıyodum |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 31/08/2003 : 09:52:03
|
yok canım hani aynı mesaj falan atınca niye aynısını falan atıyorlar dememeleri için söylemek istedim |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|