|
Yazar |
Konu  |
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 28/08/2003 : 21:42:55
|
Yeryüzündeki herkez ölür ve Tanri'nin huzuruna çikarlar...Tanri der ki: -Erkekler iki sira olsun,bir sirada karilari tarafindan yönetilen erkekler,diger sirada karilarini yöneten erkekler,ayrica bütün kadinlari cennete aldim onlar meleklerle birlikte gidecekler simdi. Böylece kadinlar gittikten sonra Tanri erkeklerin karsisina geçer. Bir bakarki karilari tarafindan yönetilen erkeklerin sirasi 100km. uzunlugunda...Ama karilarini yöneten erkeklerin sirasinda sadece bir adam duruyor...Tanri diger siradakilere çok kizar: -Kendinizden utanin!!!Sizi bu dünyada güç ve iradenin temsilcisi olarak yarattim ve suraya bak,hepiniz güçsüz,karaktersiz 100km.lik bir sira olmussunuz...Bakin bir tek erkek kulum su yan sirada tek basina gururla dikiliyor...Ondan ders alin!!! -Oglum sen anlat bunlara,sen ne yaptin da ''Karilarini yöneten erkekler''sirasinda bir tek sen oldun? Ve adam cevap verir: -Bilmem...Karim bana burda durmami söyledi...
|
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 28/08/2003 : 21:45:58
|
Idris'le Dursun, kahvede ayri masalarda hafif sıkkın oturuyorlar. Idris sesleniyor: - Bana "ayran" desena... - Ayran! - Uyy, ben da senun karuna hayran! Fena halde bozulan Dursun, biraz sonra Idris'e sesleniyor: - Bana "gazoz" desena... - Gazoz... - Uyy, ben da senun karini öptum... Idris, dudak büküyor: - Bu söyledigunun kafiyesi yoktur... Dursun sözü bagliyor: - Kafiyesi yoktur ama asli vardur!
|
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/08/2003 : 14:08:00
|
Valla şu Zidane-Fenerbahçe fıkrasını bizim çocuklara anlattım, gülmekten kırıldılar... Fenerliler bir şey demediler tabii :))) |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 30/08/2003 : 14:25:34
|
abi bende ilk öğrendiğimde acayip gülmüştüm fıkraya ama herkese anlatasım geliyordu en sonunda buraya anlattım ve hala da gülüyorum neyse bir fıkra daha
papağan
Adamin biri isten eve geliyormus. Tam Apartmanin kapisindan içeri girerken Yerrde Telefon faturasini görmüs. Fatura tutarina bakmis ve odane fatura tutari tam 3 milyar çildirmis. Hemen Telefon idaresini arayarak ekstre istemis. Ekstre geldikten sonra bir bakmis ki hep kendi arkadaslarinin telefon numaralari. Ne yapalim mecburen ödeyecegiz demis. Adamin bir de geveze bir papagani varmis. Kendi kendine demiski - Gece olunca sunu bir izliyeyim bakalim ne yapiyor. - Gece olunca adam merakli merakli papagani inceliyormus. Papagan adamin arkadaslarini arayim saatlerce sohbet ediyormus. Adam sinirli bir sekilde - Papagani yakalayip duvara çivilemis. Arkasindan. - Surada bir iki gün çakili kalinca belki aklin basina gelir demisve yatmaya gitmis. Papagan tam bu sirada duvarda çarmaga gerilmis isayi görünce. - Hey birader sen kaç gündür burada asilisin diye sormus. - Oda 2000 yildir demis. Papagan. - Oha lan kiminle konustun okadar demis.
|
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 30/08/2003 : 14:36:16
|
bir tane daha
kavga
Küçük Vincenzo, nefes nefese karakoldan içeri girer. -Kosun polis amca, biri babami dövüyor! Polis sokaga firlar. Iki adamin alt alta, üst üste yuvarlandigini görür. -Evladim sen merak etme. Ben simdi onlari ayiririm. Söyle bakalim hangisi senin baban? -Ben de bilmiyorum. Zaten onlarda bu yüzden kavga ediyorlar!
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|