|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 27/08/2003 : 16:17:54
|
Tartışma yaratacak fıkralar yazarsanız konu kilitlenir ona göre. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
tugay
Üye

Turkey
İleti 163 |
İletim - 27/08/2003 : 22:04:13
|
temelle dursun uçakta gidiyolarmış.uçak kalktıktan 5-10 dk. sonra bi BAAAAMMM sesi.megafondan yardımcı pilotun sesi:'sayın yolcularımız.uçağımızın dört motorundan biri patladı.ama biz sizi üç motorla sağ salim indiririz'.bi 5-10 dakka sonra yine BAAAAMM sesi.megofandan ses:'sayın yolcularımız uçağımızın üç motorundan biri patladı.biz sizi iki motorla indiririz'.5-10 dk. geçer ve BAAAAAMM sesi.megafondan yrd pilot sesi:'syn. yolcularımız uçağımızın iki motorundan biri patladı.biz sizi bir motorla indiririz'der ve temel dayanamıyıp dursuna:'uyy dursunn.ya son motorda patlarsa.o zaman inemeyuz yere havada kalıruz daa!'    |
The Eminem Show |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 27/08/2003 : 23:10:22
|
ben fıkrayı yazarken zaten sinirlenmenize gerek yok sadece bir fıkra olduğunu söylemiştim yani bunlar sadece birer fıkra hayal ürünü tartışma yaratmaya gerek yok |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
garsons
Üye

Cyprus
İleti 128 |
İletim - 28/08/2003 : 20:41:01
|
Dugun gecesi kayinpeder damatla dalga geciyormus: -Bakalim demis,aslanlar gibi bu gece mi gerdege gireceksin yoksa fareler gibi yarin geceye mi ekleyeceksin? Damat siritarak cevap vermis: -Ben tilki gibiyimdir efendim, dun gece girdim...
 |
Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek... |
 |
|
garsons
Üye

Cyprus
İleti 128 |
İletim - 28/08/2003 : 20:45:16
|
ihtiyar balıkçı, Karayibler'de 85 gün olta salladıktan ve eve eli bos döndükten sonra bir gün iyice açılıp "büyük balık"i yakalar. Lâkin kıyıya dönerken, yedeğine aldığı, teknesinden yarim metre daha büyük olan bu kılıç, yol boyu kan kokusuna gelen canavar köpekbalıklarınca didik didik edilir. Bu korkunç mücadeleden elinde kala kala dev baliğin iskeleti kalmıştır. Kan revan içinde, uykusuz ve bitkin sahile yanaşırken "Beni adamakıllı yendiler... Hem de ne yeniş." diye geçirir içinden. Sonra silkinir ve yüksek sesle sunu söyler: "Yenilmedim aslında, belki biraz fazla acildim, o kadar..."
 |
Geriye bakmadan yaşamayı öğrenmek gerek... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|