|
Yazar |
Konu  |
Synx
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 24/08/2003 : 14:27:59
|
alıntı: justin430 tarafından yazılan:
konusurken yazmak bir fantezi degildir aptalliktir zaten ama ben sana forumdan bahsediyorum...
ne güzel ne güzel! |
 |
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 24/08/2003 : 14:56:08
|
valla ben temel fıkrasından başka bişey bilmem o yüzden:
Temel ölmüş cehenneme gitmiş orda bi güzel dövmüşler Temel dayanamamış:
-böyle yaparsanız bidaha kimse gelmez demiş... |
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/08/2003 : 21:33:26
|
Fıkra yazalım, tartışmayın...
|
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/08/2003 : 09:54:56
|
alıntı: Bora Poyraz tarafından yazılan:
önemli değil yazmasanda olur ilgilenmen bile yeter valla hatırlamıyorum(gerçekten)belki bir yerden olabilir ama şu anda gerçekten hatırlamıyorum bu bahaneyle de bir fıkra daha:
fakat ne olur sinirlenmeyin sadece bir fıkra bu
bir gün real madrid fenerle maç yapmaya gelmiş ama real yeneceğinden çok emin olduğundan maça sadece zidane yi bırakmış diğerleri de istanbul u gezmeye çıkmışlar maç başlamış fenerin 11 ine karşı zidane maç bitmiş diğer real liler gezmeden gelmiş zidane sormuşlar maç kaç kaç bitti diye zidane da üzgün üzgün 1-1 demiş diğerleride ne güzel tek başına berabere kalmışsın demişler niye üzülüyorsun demişler zidane da onlara ben ona üzülmüyorum ben 11. dakikada gölü attım fenerde 85.dakika da attı demiş ee ne var bunda demişler o da ama ben 15.dakika da kırmızı kart gördüm demiş
şu fıkrayı bende bir yerlerde yazmıştım FenerLi nin biri bir adada tek basina dolasirken bir Lamba buluyor Lambayi büyün bir sevkle siliyor Lambadan cin çikiyor ve diyorki diLe benden ne diLersen . FenerLi Ada da yaLniz oLdu için bu adadan kadiköye kadar bir köprü yap bende stada gidiyim diyor . cin bu imkansiz mümkün degil diyor baska bir dilekdile diyor cin FenerLi o zaman Feneri sampiyon yap diyor cinde köprü kaç seritli olsun diyor Hasta Cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.Son defa görelim derler. " Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim " O zaman beni FB'ye üye yapin! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen dogustan Galatasaray'li degil misin? Ne yapiyorsun sen? Hasta Galatasaray'linin birden yüzü güler: "Ülen, bir CimBomlu ölecegine bir FB'li ölsün be! Galatasaray futbol takimi oyunculari ölmüs ve cennete girmisler. Hepsi de birbirinden yetenekli futbolcularmis.O günlerde cennetin bas meleginin cani****iliyormus.Seytana çagirip dedi ki; -Ey seytan, Cennetle cehennem arasinda bir futbol maçina var misin? Seytan güldü: -Bosuna yorulmayin, nasilsa ben kaznirim. Cennet melegi sasirdi: -Ama nasil olur? En iyi ve meshur futbolcular burada. Seytan sinsice bakarak dedi ki; -Ama fenerbahçe sayesinde bütün hakemler cehennemde benim emrimde! Barcelona, fenerbahçe'yle Sampiyonlar Ligi ön eleme turunda karsilasir. Ilk maç Kadiköy'dedir. Mücadele hizli baslar, barça ilk golü bulur ve daha sonra ardi arkasi kesilmez. 2,3,4,5,6,7... Ilk yari 7-0'lik skorla kapanir. Ikinci yarida yedek oyuncularini sürmesine ragmen Barcelona'nin hizi kesilmez. 8,9,10,11,12... Derken Barcelona'li bir oyuncu, bir fb'liye sorar; -Ne zaman sahadan çekiliyorsunuz? Fb'li cevap verir; -Ne çekilmesi?Sonuna kadar buradayiz. Derken goller bütün hiziyla devam eder. 13,14,15... Artik bir kaç dakika kalmistir maçin bitmesine barça'li yine sorar; -Neden çekilmiyorsunuz? En azindan hükmen yenik sayilirsiniz. Fb'li cevap verir; -Sonuna kadar buradayiz. Maç biter. Skor 16-0'dir. Barça'li oyuncu sorar; -Neden sahadan çekilmediniz? Fb'li cevap verir; -Burasi Kadiköy, belli olmaz bakarsin elektrikler gider... bi gün i.cavcav,ismail uynanik ve aziz yildirim oturmus,konusuyolarmis.derken içeriye bi adam girmis.adam -ben seytanim,sonsuza dek yasarim ve herseyi bilirim;demis. bunun üzerine i.cavcav: -g.birligi ne zaman samp olcak diye sormus.seytan da: -2045'te demis.ilhan cavcav aglamaya baslamis."allah kahretsin göremiyecem..." sonra ismail uyanik -peki samsun ne zaman samp olcak demis..seytan da: -2053'te demis..ismail uynaik'ta yine "ben göremiyecem" diye aglamaya baslamiss son olarak azize demis ki... -pekiiiii...fener ne zaman samp olcak.seytan bunun üzerine biraz durmus,düsünmüs ve... -"ALLAH KAHRETSIN,GÖREMIYECEEEEM!!" Hakim saniga sorar: Uluslararasi kaçakçilikla suçlaniyorsunuz, ne diyeceksin bakalim. Sanik sakin bir ifadeyle cevap verir: "Tamamen iftira efendim. Biz fenerliyiz. Uluslararasi ne isimiz olabilir ki bizim" |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
alper
Üye

Canada
İleti 251 |
İletim - 27/08/2003 : 14:17:50
|
burda fıkra anlatılsın denerek acılmıs bir konu var ama bazı vatandaslar yanlıs anlamıslar olayı tahrik etmeyin lütfen!!! |
Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|