|
Yazar |
Konu  |
Synx
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 23/08/2003 : 01:36:51
|
alıntı: Bora Poyraz tarafından yazılan:
valla hatırlamıyorum(gerçekten)belki bir yerden olabilir ama şu anda gerçekten hatırlamıyorum
bir yerlere yazmışsın "forumda fıkra mı anlatacağız" diye de ben o yüzden attım
aslında bende fıkra yazmak isterdim ama anlatmak daha zevkli oluyor (kaytarmanın bir başka şekli :) ) |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 23/08/2003 : 13:10:39
|
evet doğru sen yazmıştın değil mi bir de fıkra mı yazacaz diye olsun senin fikrini ben konu olarak açmış oldumbir fıkra daha:
Adamın biri Kadıköy'de gezerken birinin papağan sattığını görmüş. -Evladım bunlar konuşur mu?, demiş. -Tabi amcacığım, demiş. -Bir tane bana ver, demiş. Ne kadar? Satıcı : -Üç milyon, demiş. Adam almış eve getirmiş masanın üzerine koymuş. Bakıyım demiş papağandan ses yok. Defalarca tekrarlamış ses yok kızmış ve tüylerini çekerek : -Amca de bakıyım! Papağandan yine ses yok. Masa tüy dolmuş papağan konuşmamış. Sinirlenip bunu tuttuğu gibi kümese atmış. Ertesi gün yumurta için kümese gittiğinde ne görsün her yer tüy. Tilki diye yavaş yavaş ilerlemiş bide bakmış ki papağan tavukların tüylerini gagasıyla çekerek tavuklara : -Amca de bakıyım, diyor. alıntı oldu ama neyse |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Synx
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 23/08/2003 : 16:01:11
|
alıntı: justin430 tarafından yazılan:
fikrayi anlatirken yazmayacakmisin???
konuşurken yazmak gibi bir fantazim yok maalesef üzgünüm |
 |
|
silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110 |
İletim - 23/08/2003 : 17:10:34
|
Bozuk Sicil Zamanın birinde yaşlı bir amca eşeği ile karayolunda ağır ağır ilerlerken yolda görev yapan trafik polislerince durdurulur ve kırmızı ışık ihlali yaptığı söylenir bu sebebten ötürü ceza yazılacaktır trafik polisi yaşlı amcaya dönerek - Amca kırmızı ışık ihlali yaptın ceza yazacağım cezayı sanamı yazayım yoksa eşeğemi.Eşeğe yazarsam 3 kuruş sana yazarsam 5 kuruş nasıl istersin ? - Bana yaz oğlum -Amca anlamadın galiba sana yazarsam 5 kuruş eşeğe yazarsam 3 kuruş - Anladım oğlum anladım.Eşeğin sicilini bozmayalım belki ilerde polis olur.der... ********************************************************************** esek milletvekilinin biri bir koyu gezerken, bagli oldugu degirmeni donduren bir > esek gormus. > yanindaki koyluye sormus; > bu esegin boynundaki zil ne ise yariyor ? > Efendim ,demis koylu ,o zil sustugunda essegin durdugunu anliyorum.Mudahale > edince tekrar harekete basliyor. > Akillica ,demis vekil peki esek oldugu yerde durupta basini saga sola > sallarsa nerede anlayacaksin durdugunu? > Anlayamam ama ,ne gezer efendim sizin gibi akilli esek buralarda > ______________________________________________________
|
Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
|
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 23/08/2003 : 22:18:21
|
Feministler toplanip bir karar almislar. Demisler ki: Gidip kocamiza diyecegiz ki, "Bundan sonra kendi bulasigini, çamasirini kendin yikacaksin. Ben artik karismayacagim." Neyse orada bizi Türk bir kadin da varmis tabii. Karari sirtlamis memlekete dönmüs. Aradan 6 ay geçince yeni bir toplanti yapmislar. Baskanlari alinan en son kararin uygulama sonuçlarin sormus. Alman Kadin: Gider gitmez karari hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulasigini kendin yikayakcaksin. Ben hiç karismayacagim dedim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci birsey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulasigi yikamaya baslamis. Fransiz Kadin:Gider gitmez karari hemen kocama bildirdim. Bundan sonra kendi bulasigini kendin yikayakcaksin. Ben hiç karismayacagim dedim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci birsey göremedim. Üçüncü gün bir de baktim ki bulasigi yikamaya baslamis. Sonra sira bizim Türk kadina gelmis: Aldigimiz karar icabi gidip kocama bundan sonra bulasigi benim yikamayacagimi, o devrin bittigini, bundan sonra kendisinin yikamasi gerektigini söyledim. Bir gün birsey göremedim. Ikinci bir sey göremedim. Üçüncü sol gözüm açilmaya baslayinca bir de baktim ki dag gibi bulasik beni bekliyor.
|
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|