|
Yazar |
Konu  |
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 26/10/2007 : 22:01:13
|
Temel askeriyede görevli iken Temel'e Amerika'daki uluslararası bir toplantıya görevli olarak katılacağı bildirilir. Temel Amerika'daki toplantıya gittiğinde Amerika'nın bir Lazerli Top icat ettiğini görür. Amerika'lı komutanlar 'bu lazerli topu ilk biz icat ettik' diye övünürken Temel:'Ondan bizde çok vardur nereye ilk siz buldunuz' der. Buna çok şaşıran Amerika'lı komutanlar baştan Temel'e inanmazlar ve Temel bu komutanlara 'İnanmazsanuz gelin bakun' diyerek Türkiye'ye davet eder. Bu daveti geri çevirmeyen Amerikalılar küçümser bir tavırla Temel'in peşinde yürürler. Temel bunları eski bir topun yanında eğitim yapan bir erin yanına götürür. Bunu gören Amerikalılar sorar:'hani lazerli top nerede?' diye. Temel önünde eğitim yapan eri göstererek: 'İşte Laz-erli top buradadur..'der. |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 22/11/2007 : 20:40:07
|
Ormanın kralı aslan bir gün çok sıkılmış. önüne çıkan hayvana sataşıp sivrilik yaparak zaman geçiriyormuş. karşısına bir maymun çıkmış;
- dur bakalım maymun efendi. söyle bana bu ormanın kralı kimdir? - ormanın kralı sizsiniz elbette. biz de sizin kulunuz.
aslan keyiflenmiş, yoluna devam etmiş. bir süre sonra karşısına bir zürafa çıkmış;
- dur bakalım zürafa efendi. söyle bana bu ormanın kralı kimdir? - ormanın kralı sizsiniz elbette. biz de sizin kulunuz.
aslan daha da bir keyiflenmiş. koskoca zürafa bile kendisine kul kole olmuş. derken bir süre sonra aslanın karşısına bir fil çıkmış;
- dur bakalım fil efendi. söyle bana bu ormanın kralı kimdir?
fil çok sinirlidir. sabah zaten karısıyla kavga etmiş, şimdi bir de aslan la mı uğraşacak? hortumuyla vurduğu gibi aslanı ağaca yapıştırmış. aslan şöyle bir doğrulmuş;
- bilmiyosan bilmiyorum de! ne kızıyosun? |
 |
|
memoe
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 22/11/2007 : 21:49:55
|
benden br fıkra bi adam baklavaya bayılıyormuş ..... ve birgün baklava yerken bayılmışşşş hahhaha :D inşallah gülersiniz |
 |
|
AKMAN13
Üye

Turkey
İleti 60 |
İletim - 24/11/2007 : 18:31:41
|
Kolkola Hayvanat bahçesinde iki ahtapot kollarını birbirine sarmış dolaşıyorlardı.Erkek ahtapot eğildi hafif bir sesle dişi ahtapotun kulağına fısıldadı: -Ne güzel bir gece değil mi sevgilim?...Mehtap,yıldızlar,sen,ben...Ve bu güzel gecede seninle ikimiz böyle kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola kolkola dolaşıyoruz...
|
TRAKYALI COCUK |
 |
|
Aldron
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 08/07/2008 : 00:10:49
|
Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış: -Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım! Hakim kocaya sormuş: -Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı? Adam "Var tabii!" diyip anlatmış: -Sayın hakim, farzedin ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye para attınız ve kola geldi. Şimdi o kola sizin midir yoksa makinenin mi? Hakim sekreterine dönmüş: -Yaz kızım. Çocuk babada kalacak.
Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: -İşten kovulduğum gün yanımdaydın. İflas ettiğim gün ordaydın. Vurulduğum zaman gözümü açtığımda ilk seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydım... Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi. Cafer devam eder: -Şimdi komadayım ve yine burdasın. Sonunda anladım ama çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın! |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|