|
Yazar |
Konu  |
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 25/10/2007 : 00:48:14
|
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürü ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Konu : Yeni ulaştım. Tarih : 25 eylül 2007
Sevgili karıma Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 25/10/2007 : 11:41:46
|
Bu forum için biraz açık olacak da, yine de yazayım.
-
Bir rahiple rahibe minübüsle kiliseye doğru giderlerken, minibüsün sarsıntısından rahibenin eteği açılır. Rahip Tanrı'ya günahlarımı affedesin deyip elini rahibenin bacağına atar. Rahibe, rahibe 116. maddeyi hatırlayın St. Brunson der. Bunun üstüne rahip yaptığından utanıp elini geri çeker. Bir sarsıntı daha olur minübüste ve rahibenin altı yine açılır. Rahip yine dayanamaz ve elini rahibenin bacaklarına atar ve rahibenin 116. maddeyi hatırlayın uyarısıyla tekrar karşılaşır. Rahip durumdan sıkılmış, aklından şu kahrolası 116. maddeyi neydi diye geçirmektedir. Kiliseye vardıklarında hızla İncil'e doğru yönelir ve 116. maddeyi bulup, okur..
"Mutluluğu yakalamak için daha yükseklere erişmeniz gerekir." |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Jansay
Üye

İleti 84 |
İletim - 26/10/2007 : 02:47:00
|
:D:D:D:D:D
temel, amerikan ingiliz otelde kalıyor. Otelde yangın çıkmış. Kaçacak yer yok. Amerikan dolaptan şemsiye alıp pencereden atlamış, şemsiye paraşüt görevi görmüş tabi inmiş aşağı. İngiliz de almış bi şemsiye altamış aşağı. Bizim temelde bi atlamış "paat!"diye yere düşmüş. Gelmişler sormuşlar "Noldu yav ?" Temel demiş, "yaw, dolapta şemsiye yoktu bende yağmurlukla atladım."
:D:D |
 |
|
SeNaaaa
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 26/10/2007 : 21:31:02
|
Temelle Dursun birgün kafeye gitmişler.Biri süt içmek istiyormuş biri kahve... Karar vermişler;kapıdan erkek girerse kahve,kadın girerse süt içiceklermiş.Kapıdan Bülent Ersoy girmişş  |
***SENA*** |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 26/10/2007 : 21:41:19
|
Peki ne içmişler?(..):P |
 |
|