Yazar |
Konu  |
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 05/01/2004 : 18:53:32
|
Akıl hastanesinde bir hasta, bir diğerine doğru koşarak gelir: -"Heey, bak bir saat buldum, artık ışıkları ne zaman söndürecekleri bileceğiz!" Diğeri sorar: -"İyi iyi. Peki saat kaç?" -"Beş var..." -"Kaça beş var?" -"Bilmem, sana koşarken akrebi düştü..."
Temel'in canı bir gün fotoğraf çekilmek istemiş. Ama vesikalıklarda gerçek güzelliğinin fark edilmediğini bildiğinden, fotoğrafçıya gitmiş konuşmuş: -"Fotoğrafimu çekeceksun daa, yalniz vesikaluk olmayacak!" -"Tabi efenim, 24 çarpı 32'ye ne dersiniz peki?" -"768 derim de, punin konimuzla ne alakasi var idur?" |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
aardc
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 08/01/2004 : 17:14:29
|
Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCCK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktiktan sonra yasli kadin : - Aferin genc kiza, nasil yapistirdi tokadi, diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir.Genc kiz da : - Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi, diye dusunmektedir. - Albay ise : - Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik, diye yanarken er de icinden söyle düsünmektedir : - Hehe. Aferin lan bana. Elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya...
|
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 12/01/2004 : 20:44:12
|
Temel'in yıllardır kullandığı kol saati durmuş. Birkaç gün saatsiz idare eden Temel, sonunda dayanamamış ve saatin içini açmış. Saatin içinden ölü bir karınca çıkmış. Temel şöyle bir bakmış ve konuşmuş: -"Pen zaten tahmin etmuştum makinistin öldiğuni..."
Temel okuldan üzgün bir şekilde eve döner ve babasına matematikten 1 aldığını söyler. İlgili bir baba olan Dursun, hemen sorar: -"Neden uşağum?" -"Ha papaçium, öğretmen 3 kere 2 kaç eder dedu, ben de 6 dedum..." -"E doğridur?" -"Sonra öğretmen dedu ki, "Peku 2 kere 3 kaç eder?"" Dursun yüksek sesle bağırır: -"Hadi len ne farkı var ki?" -"Ha papaçium, pen de öğretmene ayni buni dedum!"
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar da aldık; ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."
Ödevini yapmakta olan çocuk babasına sorar: -"Baba, Afrika nerededir?" Afrika'nın yerini bilmeyen babası utanır sıkılır, ancak bilmiyorum demeyi de gururuna yediremez. Bilgiç bir şekilde, sesli düşünmeye başlar: -"Aslında fazla uzakta olmamalı... Örneğin, bizim şirkette zenci bir çocuk var, işe her gün bisikletle gelip gidiyor.." |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 26/01/2004 : 10:38:56
|
Bizim Temel işe başvurmuş, yazılı sınavı bir şekilde geçmiş, daha sonra mülakata girmiş. İnsan kaynakları sorumlusu konuşmaya başlamış: -"Önce bilgi ağırlıklı sorularla başlayalım. Mesela, internet nedir?" -"İşe ciremedum demektur..."
Yeni bir okula tayin olan öğretmen, yeni sınıfına girmeden önce; değişik bir şeyler yapıp, sınıfın ilgisini çekmeyi planlamış. Sınıfa girince şöyle demiş: -"Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın!" Bir iki dakika geçmiş, kimseden tık yok. Sonra, çocuklardan biri yavaş yavaş ayağa kalkmış. Öğretmen sormuş: -"Oğlum, sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun?" -"Hayır. Hayır hocam da, sizin tek başınıza ayağa kalkmanıza gönlüm razı olmadı..." |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 30/01/2004 : 10:28:53
|
Bir Ankaradan-Sivas yol alan komyon şöförü Ankara çıkışı rodyo dinlerken rodyodan anons yapılır -Dünyadan ufolar geçecek akşam 9:30 çivarında sivastan net şekilde belli olacak Diye onans yapılmış Komyon şöförü akşam 9:30 gibi sivasın girişine gilmiş bir tarlaya bakmış bir ışık korka korka gitmiş demişki -Urfa lıyam kamyon şçferiyem dostem Demiş ve ışık uzaklaşmış Adam yine ışığın yanına gelmiş demişki -Urfa lıyam kamyon şöferiyem benden zarar gelmez Demiş ve ışık uzaklaşmış Adam yine ışığın yanına gelmiş demişki -Urfalıyam kamyon şçferiyem dostem Işıktan bir ses gilmiş -İstanbul luyum dostum çekil gitte b.k yapıyım demiş
|
 |
|
Konu  |
|
|
|