AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 En İyi Fıkralarınızı Anlatın - Fıkra Paylaşımları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 21

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 09/02/2004 :  18:41:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zenginler arasında verilen bir ziyafette, genç ve yakışıklı
bir adam, oldukça hoş görünümlü bir bayana "Bu gece ne kadar
güzelsiniz" der. Birkaç başka erkeğin de sözleri nedeniyle
başı dönen kadın, adama cevap verir:
-"Ben ne yazık ki sizin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..."
Yakışıklı olduğu kadar hazır cevap da olan adam konuşur:
-"O zaman siz de benim gibi yapın küçük hanım, yalan
söyleyin!"

Pekçok dünya rekoru kırmış ünlü bir atlet, günün birinde
ateşler içinde yatağa düşer. Doktor gelir, muayene eder,
bu sırada ateşini de ölçer. Atlet, ateşinin kaç derece
olduğunu sorar, doktor "40,5 derece". Atlet sesli sesli
düşünür:
-"Dünya rekoru kaç dereceydi acaba?"

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 09/02/2004 :  19:07:57  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş.

Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya baslamış, Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış.Tam vurmaya hazırlanırken adam "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yillarca bana inanmadın,yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?"demiş. Adam utanç içinde:

"Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş,ve konuşmaya başlamış:

"Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere.."
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 13/02/2004 :  16:36:23  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eyaletlerin Hikayesi
Temel ile Idris cok eskiden bir yolculugacikmislar.Temel'in arkasinda saz, Idris'in sirtinda azik, Asya'yi gecip, Amerika'ya gelmisler. Burda dolasirken birden etraflarini kizilderililer sarmis.
Napicaz derken Temel:
-"Ben sazimi cikartip caligim, bunlar boyle birsey gormemislerdir,"deyip baslamis saz calmaya. Temel'in saz calisini duyan butun kizilderililer son hizla kacmislar.
Bunun uzerine Idris:
-"Buraya bir tek saz yetti, buranin adi TekSaz olsun" demis.
Gene yola koyulmuslar. Bir gun yine kizilderiler etraflarini sarmislar,
Temel gene ayni taktik saz calmis. Sazi duyan yerliler iyicene sinirlenip uzerlerine yurumeye baslamislar Temel ile Idrisin.
Bunun uzerine Idris guzel bir yellenmis. Kokuya dayanamayan kizilderilerin hepsi vin.
Temel:
-"Buranin adi da Laz VeGaz olsun bari," demis.
Dolasmaya devam ederlerken gene kizilderililer saldirmislar. Temel baslamissaza, ama sazi duyan kizilderililer cok sinirlenip almislar sazi, Temelin uygun bir yerine monte etmisler ve gitmisler. Bunun uzerine Idris:
-"Buranin adi da ArkanSaz olsun".
Sayfanın En Üstüne Git

WalFreg
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 17/02/2004 :  21:53:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel bir gün bir çay ocağı açmış ve ertesi gün bir çırak bulmak için cama çıkarak aranıyor diye yazmış.Dursun'da bu yazıyı görmüş ve Temel'le çalışmaya başlamış.Temel bir gün Dursun'u mahkemeye vermiş.hakim sormuş Temel olum senin bu Dursun'dan şikayetin nedir diye?Temel;"da hakim pey pu Tursun çok salohtur"demiş.Hakim ispatla demiş Temel'e.Temel Dursun'a dönerek"tursun ha citbak bakayım pen tükanda mıyım?"demiş.Dursun tamam Temel demiş ve gitmiş.Temel hakime dönüp"işte haçim pey pu Tursun çok salahtur"demiş.Hakim"hakkattem salakmış burada telefon varken yürüyerek gitti"ddemiş

(^!^W@l_Freg^!^)
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 17/02/2004 :  22:07:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaşım Kaç???
bir gün öğretim hayatına yeni başlayan bir öğretmen sıınfın ilk gününde çocukları biraz ölçmek birazda merakından sormuş" türkiyenin kuzeyinde karadeniz güneyinde akdeniz batısında ege denizi vardır bunlara göre bilin bakalım benim yaşım kaçtır" tabi çocuklar afallamışlar.aradan 10 dakka geçmiş ama sınıftan çıt yok tabi neyse daha sonra bir çocuk kalkmış ve öğretmenim siz 44 yaşındasınız demiş. öğretmen şok olmuş gerçektende çocuk tam yaşını söylemiş öğretmen şaşkın bir şekilde aferin oğlumda nasıl bildin demiş öğrenci:" öğretmenim benim yarımanyak bir abim var 22 yaşında demiş sizde olsanız olsanız 44 yaşında olursunuz demiş":))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 21 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000