Oha diyorum bu ne yahu.... (: rap diye bir tarz için bu kadar uzun yazılar yazmaya ne gerek var. İçeriği (fazlaca) olmayan, çok çok önemsiz bir müzik tarzı için bu kadar tartışmanın anlamı yok (: en azından benim için.... Seversen dinlersin, sevmezsen dinlemezsin. Olay çok basit zevklerle renkler tartışılmaz....
benim konuyu açmaktaki amacım zevkleri tartışmak değildi zaten!Bu tarzın insanları nasıl etkilediğini sorgulamaya çalıştım.Çok çok önemsiz bir müzik tarzı olduğunu söylüyorsun.Sadece Ceza'nın albümü 50 bin satmış(İnternette gördüğüm bir rakam resmi olup olmadığını bilmiyorum).Bu büyük bir rakam.Bu rakama göre konuşuyorum;eğer bu tarzın insanları etkileyen kötü tarafları varsa bunları tartışmak bir anlam kazanıyor diye düşünüyorum.
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN
Oha diyorum bu ne yahu.... (: rap diye bir tarz için bu kadar uzun yazılar yazmaya ne gerek var. İçeriği (fazlaca) olmayan, çok çok önemsiz bir müzik tarzı için bu kadar tartışmanın anlamı yok (: en azından benim için.... Seversen dinlersin, sevmezsen dinlemezsin. Olay çok basit zevklerle renkler tartışılmaz....
Rappier sende maaşallah herşeye muhalefetsin yani.Adamlar konu açılan yere msj yazmış sen de her msj a "OHA" kelimesi ile başlıyorsun."Avrupa Kupaları???" bölümünde de örnek var.