AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 CEZA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/12/2005 :  10:20:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlart CEZA'yla ilgili düşünceleriniz nelerdirBana göre şarkılar güzel ama biraz terbiyesiz.

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 15/12/2005 :  11:28:06  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence ceza bir topuş.
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 15/12/2005 :  13:18:46  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Haha :) Ceza hakkındaki samimi düşüncelerimi bu site içerisinde öğrenemezsin zira öğrenirsen bu benim üyeliğimin sonu olur. Bilmem anlatabildim mi?

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/12/2005 :  13:37:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ceza türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi rapçilerinden. şarkıları mükemmel ve cezanında dediği gibi televizyonda her gün g.t görüyorsunuz ama adam şarkısında g.t diyince suç oluyor.
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 15/12/2005 :  13:44:01  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman ben de burada size öyle hitap edeyim. Madem ki suç değil kızmazsınız.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 15/12/2005 :  13:46:43  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Görmekle-dile getirmek arasındaki farkı anlayacak yaşta olduğu zannediyordum. CEZA bizim TV de gördüklerimizi ona buna söyleyip bir yerlere gelmeye çalışıyor. Yani müziği kirli emellerine alet ediyor diyesin geliyor. Karşılaştırma gibi olcak ama Rock müzikte hiçbir sanatçı kendi meslek arkadaşına küfür etmez, yani ceza gibi ''Sizi boğaz köprüsünde d.... '' töğbe estağfurullah!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000