|
Yazar |
Konu  |
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 31/12/2005 : 18:41:21
|
Ben bu bahsettiğin kişilerden biriyim sanırım. Rapi ölümüne savunurum, giyim tarzım bahsettiğin gibidir. Rapi her şeyiyle kabul ederim. Peki neden beni bir kez daha düşünmeye itmeli sence? rapin sakıncası nedir? Bırakında gençlik uyuşturucuyla,pislikle uğraşıcağına rap dinlesin!! Rap gerçekleri söyler. pop daki veya rock daki gibi aşk dan meşk den bahsetmez.. 4EVER RAP ! |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 31/12/2005 : 20:15:21
|
Gençler uyuşturucu kullanacağına rap dinlesin he? Nasıl bir mantıktır bu? Küfürlü içeriğe sahip parçaları dinleyince ne olacak peki? Hem ne alakası var uyuşturucu ile rapin? Ki, rapçilerin çoğunun uyuşturucu kullandığını bilmiyor musun? Ek olarak yabancı rapçilerin kliplerini görmedin mi hiç? Bunlardaki pislikleri nasıl savunacaksın peki?
Ayrıca rock ile rapi karşılaştırmayı kesin artık. Ne alakası var bu müzik türlerinin? Elma ile armut gibidir bunlar. İkisi de müzik türü; ama tadı farklı, biçimi farklı. Nasıl klasik müzik ile arabeski karşılaştıramazsan, bunları da karşılaştıramazsın. Karşılaştırırsan, örnekte de görüldüğü gibi, sadece saçmalarsın. Rap, rock gibi aşktan bahsetmezmiş... Bunu söylediğine göre hayatında hiç rock dinlemedin sanırım. Önce rockın ne olduğunu öğren, ondan sonra konuş. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
just_ne
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 31/12/2005 : 20:19:44
|
Evet fuzbing haklı.Mesela Ceza şarkıların çoğunda toplumsal sorunlardan bahsediyo.Sosyete halkının havasından,sokak çocuklarından,... vs.Eğer bunlar suç teşkil ediyorsa kültüre rap Türk kültüründen çıksın.Ama öyle "saçmasapan" sözlerle bir yerlere gelmeye çalışanları bende sevmiyorum.Ya düzgün ve anlaşılır kelimeler kullan ya da bu sektöre hiç girme
|
GenC MetallisT |
 |
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 31/12/2005 : 21:43:17
|
|KRONDOR| ben yabancı rap i savunmadım onların yaptıkları pisliklerde beni hiç ilgilendirmez savunmamda asla. ben eminem,50 cent gibi budala rapçileri dinlemem. onlara rapçi bile demem. ben türkçe rap dinlerim ve savunurum. Just_ne 'nin dediği gibi saçmasapan sözlerle bir yere gelmeye çalışan sagopa ve 4 arkadaşını da desdeklemiyorum.Bu işi kaliteli yapanlar da var. türkçe rap dedimmi akla ilk olarak Fuat Ergin ve Ceza gelir. sahtiyan,emre.. devam eder. Bu adamların yaptığı müzikleri dinlemeni tavsiye ederim |KRONDOR|. Sen hiç rock dinlememişsin diyorsun bana; haluk leven,teoman,mor ve ötesi..ıvır zıvır.. bunların yaptığı müziklerde paso aşk-meşk! Rapçiler uyuşturucu filan kullanmaz |KRONDOR| ortama girmeden konuşma arkadaşım yalan yanlış laflar da uydurma burada. Rapçiler uyuşturucuya karşıdır. senin uyuşturucu kullanıyor dediklerin özentiler. onlara rapçi diyemeyiz. |
 |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 01/01/2006 : 00:40:18
|
Fuzbing boşuna uğraşma bence.Bu dediklerini bir kaç tartışmada dile getirmeye çalıştım(oldukça uzun metinlerle.).Elimden geleni yaptım ama düşünceler gıdım olsa dahi değişmemeye programlanmış.Çıkardığım tek sonuç;önyargı kötü birşeydir,bazı şeyleri yanlış tanımak ve herşeyi genellemek... Akıllandım artık daha kısa yazıyorum,yoksa her cümlemden bir soru çıkıyor.Hepsini teker teker cevaplamak çok zor iş kısa konuşcam bundan sonra...Etraftakilerin düşüncelerine katılanlardan olacağım,çünkü diğerlerinden farklı fikir ortaya atarsan başını kaldıramıyorsun işin altından...Ülkemin kuralı olmuş sanırım bu... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|