AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

Ofly
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 04/01/2006 :  13:28:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende başarılarınızın dewamını diliyorum ANTİaunit
hehehehe

scarface
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 04/01/2006 :  14:19:26  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ulan şeytan diyor, eleştir şu kitabı ama elemanların emeğine yazık olacak, kitabı yazmayı bırakacaklar sonra millet bize saldırcak ''Naptın laaan'' diyerekten. Ehuehuehe helal olsun babalar çok hoş olmuş. Ama sunu diyim Eldarion-Ereth'den güzel isim değil miş ?* :))

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 04/01/2006 :  14:38:26  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Akşam 23 e doğru yeni bölümü de vereceğiz arkadaşlar. Herşey için sağ olun...
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 04/01/2006 :  23:18:19  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saat 23 ü geçti..sırf yeni bölüm için 20 dk dır bekliyom hadi amaaa:D...harika gerçektende...takipteyis...bide kitap haline gelirse bize ulaştırmayı unutmayın..gerekeni yaparıs..

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 04/01/2006 :  23:40:30  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Üzgünüm unutmuşum yatarken aklıma geldi bir koşu geldim koyuyorum...

BÖLÜM -8- Bree'ye Ziyaret

Sam şafak sökerken yaşlı ormanın kuzeyinden Bree'ye varmıştı. Ufak kasabanın tekinsiz hanları ve barları vardı. Tüm kasabayı çitlerle çevrilmişti buranın yerlileri. Sam tahta kapıyı yumrukladı.

-"Kim var orda?"

-"Yaylalardan güneye ineceğim, bir gece Sıçrayan Midilli'de konaklayacağım"

Nöbetçi kapıyı araladı ve ufak hobbiti görünce selamladı.

-"Pekala efendi hobbit."

Yağmurun ıslattığı taş yolda Sam yokuşu hızlı adımlarla tırmanıyor, bir yandan da beyini ve yol arkadaşları Meriadoc ve Peregrin'i anımsıyordu. Peregrin, ona bütün Shire Pipin derdi. Çok saf olmasına karşın Gondor'un iyi bir muhafızı ve Shire'ın en haylazıydı. Meriadoc ise son derece zeki fakat zekasını eğlenceye ve yemek yemeye kullanan bir hobbitti. İkisini de çok özlemişti. Üç sene evvel ikisini de kaybetmesi ona hala büyük bir acı veriyordu. Anılar hatrına geldikçe yüzünde buruk bir gülümseme Sıçrayan Midilli'yi karşıladı. Hiç değişmemişti. Aynı beyiyle Gandalf'ı beklemek için geldikleri yerdi.

Barda duran yaşlı adam meraklı gözlerle onu süzdü;

-"Handa bir gece konaklayacağım."

-"Tabi efendim, tam size göre odalarımız var."

Sam gülümsedi.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tahta masasında keyifli keyifli yerken ve tüttürürken, söylentilere kulak misafiri oldu.

-"Sa..."

-"Saur..."

-"Kötülük efendisi?"

Sam kimsenin ne demek istediğini anlayamadı. Fakat yaptığı işte bir alakası olduğunu hissediyordu. Söylentileri duymayı istiyordu fakat yemeğini bırakamıyordu. Masanın soluna doğru kaydı ve birkaç şey duymayı başardı. Ayını anda da elmasını ısırıyordu.

-"Ne Sauron mu? Bu ismi duydum. Babam elli yıl önce böyle bir efsaneden bahsetmişti." Adam uzun uzun Frodo, Sam ve yüzük kardeşliğinin hikayesini anlattı.

-"...ve yüzük Frodo isimli hobbit tarafından kıyamet çatlağına atıldı. Babam böyle yok olduğunu söylemişti Sauron'un. Fakat son günlerde Mordor diyarından kaçan orklar tek sancak altında birleşerek insanlara saldırıyor diye duydum."

Sam konuşmaya karıştı;

-"Eğer bu doğruysa güvendikleri ve onları harekete geçiren bir güç olmalı."

Dört adam dönüp hobbite baktılar. Sam biraz utanmış gibi elmasını bıraktı.

-"Özür dilerim efendiler, lakin bu söylentiler beni yakından ilgilendirir. Eğer orklar birleşiyorsa bunun bir sebebi olmalı. Sauron olamaz onun yok olduğunu gözlerimle gördüm. Bu yaratıkları tetikleyen birşey var."

-"Bence de" dedi yaşlı adam,"Kara kapı savaşında Aragorn'un yanında, Gondor safındaydım. Efendileri yok olunca nasıl kaçtıklarını iyi bilirim. Bu yaratıklar emir alıyor ve uyguluyor. Sam yüzünü buruşturarak özlemle yemeğine baktı. Anılar iştahını kaçırmıştı. Ne olur ne olmaz diye cebine iki elma attıktan sonra odasına doğru yola koyuldu.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000