AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 02/01/2006 :  20:28:52  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kitabı basmak illegal olacağından bu işin legal nasıl yapabileceğimizi araştırıyoruz. Burdan da sorayım telif hakkı almadan bu kitabı nasıl çıkarabiliriz bilen varsa bana bir açıklama yapmasını rica ediyorum. Örneğin kitabın önüne "Bu bir hayran hikayesidir, Tolkien in çalışmaları içinde yoktur." gibi bir yazılsa çıkarabiliyormuyuz? Bu kondua bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın benimle. Olmadı kendi aramızda basıp kendi çevremize yayacağız.
Sayfanın En Üstüne Git

Ofly
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 03/01/2006 :  16:36:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
baran ve selo sizi çok takdir ediyorum walla manyal oluyo ödüllere layık :D

scarface
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 04/01/2006 :  00:52:18  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Elimizden geldiğince iki günde bir yayınlamaya önem veriyoruz. Bu bölümde öyle oldu saate bakılırsa :).

BÖLÜM -7- Osgiliath Yardım İstiyor

Rohan'lı Marion komutasındaki Gondor'lu ve Rohan'lı askerler Miğfer Dibi'ne yürüdüler sabaha kadar. Savaş arka cephelerde kaleye kadar sürdü. Son orkun da katledilmesiyle, Marion zafer borusunu tüm gücüyle üfledi. Sadık askerleri komutanlarının inlettiği bu boruyu gürültüyle cevapladılar.

-"Gondor'lular, Rohan'lılar, kardeşlerim! Çok değil, 50 yıl öncesine kadar, bu topraklar kötülüğe hizmet ediyordu. Lakin atalarımız kanlarının son damlasına kadar savaştılar. Ama biz bu pislikleri yok etmek için buradaydık, buradayız ve burada olacağız. Bu gün atalarımıza yakışır şekilde savaştınız, hak ettiğinizi alacaksınız, Degol bu adamlar susamış galiba."

Askerlerden güçlü bir uğultu yükseldi. Degol ve yanındaki birkaç asker bira fıçılarını yük arabalarından devirdiler ve bardak bardak askerlere dağıtmaya başladılar.

Konuşmasını bitiren Marion durduğu kayadan inerek askerlerin arasından bir bira kaptığı gibi hepsiyle tokuşturmaya başladı.

-"Zafere!!!", "Ölüme!!!", "Komutana!!!", "Krala!!!" aynı anda onlarca nida yükseldi Miğfer Dibi'nin kurak arazisinde. Adamlar bir yandan içiyor bir yandan da zaferi kutluyorlardı. Kapılara yaklaştıklarında kule bekçisi şöyle seslendi;

-"Efendi Marion, Efendi Marion Döndü!!!"

Kalenin duvarları yıkılacak gibi oldu, içeriden kopan çığlık ve gürültü selinin arasında insanlar dönen akrabalarını buldu. Bulabilenler gülücüklerle, bulamayanlarsa göz yalaşlarına boğuldu. Marion bu tabloya alışıktı. Her savaşta ölen ve kalan diye bir ayrımın olması gerekirdi. Tıpkı kazananla kaybedenin olması gerektiği gibi.

Fakat halk kralını bir türlü göremedi. Hemen söylentiler yayılmaya başladı. Kralın Edoras, Altınkonak'ta olduğu yada savaş alanında şehit olduğu gibi. Marion'un söylentilere tahamülü yoktu. Halk gerçeği bilmeli diye düşündü.

Avlunun ortasında bulunan bir Rohan bayrağını kavrayarak;

-"Batının insanları, beni dinleyin. Kralımız savaş alanında zehirli bir ok tarafından vurulmuştur."

Eski söylenti ve fısıltıların yerini sessizlik aldı.

-"Ölümcül bir yarası var mı bilemiyoruz ama ok zehirli ve efendi Ereth'le birlikte Moria'nın şifa salonlarına doğru yola çıkmışlardı."

-"Kral ölecek mi?"

-"Bunu vakit gösterecek." Ve Marion burnunu çekerek bayrağı bıraktı.

-----------------------------------------------------------------------------------

Atını şimşek gibi sürüyordu at efendisi Hammah oğlu Haleth. Miğfer dibi savaşı ona kule gözcülüğünü kazandırmış, babası ve erkek kardeşini kaybettirmişti. Lakin bugünkü düşüncelerinde Amon Sul'ün yanan gözcü kulesi vardı. Atını büyük bir ustalıkla taşların, kayaların, ağaçların arasından geçiriyordu Haleth. Ve uzaktan parlayan minareyi gördü. Atını daha da hızlandırdı. Miğfer Dibi'nin kapılarındaki gözcü Marion'a seslendi.

-"Efendim Hammah oğlu Haleth geldi, çok önemli haberleri varmış."

-"Kapıları açın."

Kapılar açılır açılmaz ince bir at ve onun ince, sar saçlı binicisi içeri daldı. Haleth atından uçarcasına yere atladı ve selam verdi.

-"Selam Komutan Marion, ehseriyetle önemli bilgiler getirdim size."

-"Anlat hele. Neymiş bakalım."

Nefes nefese genç adam hiç düşünmeden anlatmaya başladı;

-"Beyim, Amon Sul'un gözcü kuleleri."

-"Evet ?"

-"Tutuşturulmuş. Gondor yardım çağırıyor."

Marion askerlerine dönerek;

-"Batı cephesi üstüne düşen görevi yapmalı, şimdi herkes hazırlansın, yola çıkıyoruz. Sekiz günde Mins Trith'e varmalıyız. Herşey çok geç olabilir."

İsteksiz ve mutsuz homurtular askerlerden yükseldi. Ve ışığın hakim olduğu bu topraklar zamanın etkisiyle kararmaya yüz tuttu.
Sayfanın En Üstüne Git

Ofly
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 04/01/2006 :  11:10:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
her bölüm dahada heycanlandırıyo insanı

scarface
Sayfanın En Üstüne Git

lodi
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 04/01/2006 :  13:01:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bu ne yaa...manyak bişi yapmışınız..basarılarnızın dewamını dılıom.herzaman yanınızdayım unutmayın hee..A-UNİT
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000