AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/01/2006 :  16:47:39  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kafamı kızdırmayın okuyun işte :P. Bakın herkesi öldürtüp kötüleri galip yaparım :D...
Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 28/01/2006 :  17:01:03  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BÖLÜM14 –YENİDEN-
Elf, ıslık çalarak ormandan çıktı ve dağların arasından zorla seçilen vadiye doğru yol aldı. Sam bu yolu anımsıyordu. Elf’ in arkasından 100 metre kadar yürüdükten sonra fark etti; Ayrıkvadi’ ye gidiyorlardı. En kudretli elf evine. Yol bitmek üzereyken Sam, vadinin yarısını görebiliyordu. Elf eskinin bıraktığı izlerle paslanmış kapılara vardığında duraksadı. Sam’ de onunla beraber durdu ve bir ağacın arkasına geçti. Elf her yöne keskin birer bakış fırlattıktan sonra çürümüş kapıyı iterek içeri daldı. Sam takip etti ve o da aynını yaparak içeri girdi. Uzaklaşan elf’ i gördükten sonra Sam; ayrıkvadi’ nin içlerine doğru yola koyuldu.
Büyük elf divanının yapıldığı salonun ortasında siyah saçlı ve uzun boylu bir elf duruyordu. Arkası Sam’ a dönük, önünde beyaz kıyafetli biriyle konuşuyordu. Sam, beyazlıyı, uzun boylu elf yüzünden göremedi. Elf’ in arkasından ve yıkık dökük sütunların arasından görüş açısını değiştirmeye çalıştı. Sürünerek, sütunların arasından geçti. Artık beyazlı adamın saçlarını ve kulağını görebiliyordu. Derken kurumuş bir dal parçasına bastı Sam aniden. Bir hışımla okunu yayına tereddütsüz gererek arkasını döndü elf ve Sam’ i nişanladı. Sam, korkudan titreyerek ayaklarının üzerinde dikildi. Elf garipseyerek yayını indirdi ve ufak bir tebessümle Sam’ a kınayan bir bakış attı. Okunu geri koydu. Sam biraz olsun rahatlamıştı. Elf’ in yüzünüdaha iyi kestikten sonra anladı Samwise. Evet bu Lord Elrond’ du.
-“Lord elrond? Buna inanamıyorum. Ne? Nasıl? Ne zaman?”
-“Samwise Gamgee… bakıyorum da macera merakınızdan bir şey eksilmemiş. Yalnız yavaş ol, tüm sorularını korkarım cevaplayamayabilirim.”
-“Sizi görmek çok güzel efendim. Çok sevindim. Orta dünyanın efendilerinin gittiğini görmek beni ne kadar üzdüyse, tekrar görmek te bir o kadar sevindirdi. Nasıl döndünüz efendim?”
-“Samwise, buraya gelme nedenimizin şu an için seni ilgilendirmemesi daha iyi. Lütfen aklınızı böyle şeylerle meşgul etmeyin.
O sırada beyazlı adam, şapkasını hafifçe öne eğerek Elrond’ un arkasından çıktı. Sam onu görür görmez, gözleri palantir gibi açıldı( :D ). Yaşlı, beyaz sakallı bu yüzü tanıyordu. Her ne kadar suratı mazinin çizgileriyle dolmuş olsa bile…
-“Gandalf? İnanamıyorum. Seni görmek çok güzel…”Sam gandalf’a doğru adeta kahkahalarla sıçradı.
-“Seni de sevgili Samwise.” Gandalf, gülümseyerek dostunun sakalına doğru baktı ve “çok yaşlanmışsın” dedi.
Ve birbirlerine sıkıca sarıldı eski dostlar. Mazinin gölgesinde eski kardeşliği tekrar birleştirdiler…”
Elrond araya girdi;
-“Yeter dostlarım yeter. Biliyorum yıllardır birbirinizi özlediniz lakin yapılması gereken çok iş var. Gandalf, biz işimize dönelim.” Küçük bir tebessümle; “Samwise da istirahat salonuna çekilsin. Orada onu bekleyen biri var.”
Sam, merakla ayrıkvadi’ nin misafir salonuna doğru hızlı adımlarla çıktı. Aklında bir isim vardı lakin bu olabilir miydi? Evet olabilirdi. Orta dünyayı terk etmiş bir Elf efendisinin geri dönmesi ne kadar mümkünse bu da o kadar mümkündü. Kapı karşısına çıktığında iterek açtı. Aklındaki şey gerçek olmuştu(hasssoooo senn için hocam :D) ve Sam 50 uzun yılın ardından beyine kavuştu.
-“Bay Frodo!!!”
-“Ooh.. Sevgli Sam.” Frodo bağırarak gülmeye başladı. “Sam ne işin var burada?”
-“ Eeeee.. bay Frodo be.. ben ..benn.. orman ..elf … takip.. amaaaan! işte buradayım..”
İki dost birbirini kucakladı. Sam yaşlı gözlerle;
-“Bay Frodo neden gittiniz? Neden beni bu diyarda bırakıp gittiniz?
-“Oh sam, bunu asla anlamanı bekleyemem. Fakat şunu söyleyebilirim. Bazı yaralar vardır; asla kapanmazlar. Ben bu tarz bir yaraya sahiptim. Yüzük taşıyıcılığı benim orta dünyada kaldırabileceğim bir yük değildi.”
Sam; soru soran gözlerle bakınca, Frodo hafifçe gülümsedi;
-“Ama şimdi yapmamız gereken işler var.”
İki dost salondan çıkarak eski divan salonuna doğru yola koyuldu.

* * *
Elrond’ un yüzü, Gandalf’ ın pelerini kadar beyazdı;
-“Gandalf neler oluyor? Bütün bunların açıklaması nedir? Öğlen vakti karanlıktayız. Peki ya o korkunç nığlık! Ona ne demeli?”
-“Hiçbir fikrim yok. Tahminlerim düşünceden öteye gidemiyor. Orta dünyada bir şeyler dönüyor ve korkarım bu 3000 yıl önceki, yüzüğün insan ırkına geçtiği yıllardan bile daha ürpertici. Sanki zamanını bekleyen karanlık uyanmış gibi.”
Elrond korku içinde, büyük bir tedirginlikle;
-“Bu olabilir mi? Sizce gerçekten “o” uyanmış olabilir mi?”
-“İçimdeki tedirginlik ve karanlığı büyüttü son olanlar ve korkarak şu sözleri söyleyebilirim ki; evet. Zindandaki Kral uyandı…”

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/01/2006 :  18:48:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vaşşşşşş @_@
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 28/01/2006 :  19:16:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hassooo 10YTL çık lütfen o kadar yazdım Frodo'yu :D. Şaka maka bu bölüm cidden güzeldi. Ama siz gelicek bölümü bekleyin derim. Bundan daha uzun olacak ve bütün bölüm savaş olacak. Hadi şanslısınız yine.
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 30/01/2006 :  18:27:18  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
süpersiniz usta:D

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000