AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 forum hiç aktif değil
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 21/08/2003 :  17:33:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu kadar aktiflik bence yeterli fazlasına kimse yetişemez gibi geliyor :)

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/08/2003 :  19:05:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Synx tarafından yazılan:

evet forum hiç aktif değil yaz günü rehaveti mi düştü üzerinize ne....
biraz daha aktif olalım bence o zaman daha çok soru sorulup yanıtlanabilir(bence tabii siz istiyorsanız pasif kalabilirsiniz :) )

Sanırım aktiflik göreceli bir kavram, neden derseniz bencede forum bu yaz hiç bir yaz olmadığı kadar aktif )) Ceyhununda dediği gibi site bence bu konuda tek. Eskiden takıldığım bir site var (ismini vermek istemiyorum), şimdiki halini görseniz ne demek istediğimi anlardınız.

Arkadaşlar bu forumun değerini bilin çünkü bu kadar düzeyli, arkadaş ortamı bu kadar sağlam ve hepsinden önemlisi süreklilik arzeden başka bir forum yok.
Sayfanın En Üstüne Git

Synx
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 21/08/2003 :  23:50:01  Bilgileri Göster  Synx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında (haddime değil ama) bazı yöneticiler biraz sinirli gibi geliyor bana bunu yazma bunu yaz diye emir vermişler bazı yerlerde
bence bu kadar sert olmamalısınız (bence tabii - karışmak haddime değil ama siz işinizi bilirsiniz -)
ben yazılarınızı oldukça eskiden beri takip ediyorum (sanıyorum bir aralar pc magazine de de yazıyordunuz gameparrot du hatırladığım kadarıyla) ve forumlarınızı da ara sıra okuyorum(şu aralar sıklıkla) ve gerçekten eskiden beri seviyenizin değişmediğini gördüm süreklilik ve arkadaş canlılığı konusunda diyecek birşeyim yok ama bu kadar çok üyesi olmasına rağmen çok yazının yazılmaması beni rahatsız etti yani windows kullanıp da hergün sorun yaşamamak elde değil en azından bir program hata verir.
ufak bir önerim daha var (bunlar için ayrı bir konu açmak istemedim birileri bir yerde bana fazla yazı yazıyorsun diye kızmış da...) forumdaki bu konuların dışında ayrıca fazladan hiçbir kategoriye girmeyen soruları da sormak için bir yer açsanız?

bence üye sayısının fazlalığı bir yerin aktif olduğu anlamına gelmiyor insanlar sadece bir soru sormak için yazıp daha sonra başka bir isimle yine bir soru için yazabilir yani bir yerde 500 kişinin olması o yerin gürültülü olduğu anlamına gelmez

bunları sizi sertçe eleştirmek için yazmıyorum sadece benim görüşüme göre belki daha iyi olur düşüncesiyle yazıyorum

umarım yanlış anlamazsınız

not:aslında arada fıkra yazsanız fena da olmaz hani...... :)

iyi günler iyi işler diliyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 22/08/2003 :  01:27:25  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
genel tartışmalara yazabilirsiniz, arka arkaya mesaj atmadığınız ve gereksiz mesaj yazmadığınız sürece uyarı yapılacağını sanmıyorum

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 22/08/2003 :  14:01:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla yöneticilerin sertliği konusunda bir şey yazayım bende bir zamanlar öle düşünürdüm kıl olurdum biri bir konu kitlediğinde uyardığında fln sonra benimde başıma geldi hak verdim şimdi daha da sert olsalar umurumda olmaz bence insanlarla uğraşmak zor iş
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000