emre altuğnun müzisyen bi aileden geldiini bende blyorum:=) fakat.. dier o ismini bile söylemiycm sanatçıyız die geçinip iki ritmle şarkı çıkaran tiplerle blmyorum yaa onlar liselere bile hitap etmiyo... mesela benim gerçek sanatcıdan kastım aklıma ilk gelenlerden sezen aksu ve barış manço fln oluyo.. yada şebnem ferah =)şu anda popüler olan tiplerle buna benzer saygın kişilerin aynı düzeyde gösteriliyo olması(ki bu ceza gibi küfürüylee yok asi gibi olan davranıışlarıyla yükselmeye çalışan biri için yapılıyosa)yani blmyormm atılırım heralde ben siteden yaccaklarımdan sonra.. ben cezayı tanıyorum...antalyada yani burda bi elektrik şirketinde fln çalışıyodu ve hiçde sahnedeki gibi konuşup hareket etmiyodu yani senin söylediğin gibi dierleri gibi yani..:d herkesle aynı..
bedenimdeki bütün yarıkları ben açtım.. ruhumun acısını dindirmek için..
bu arada ben kıraç da dinlemem... açıklamalarınıda.. rapin açıklamasın bu sadece.... söylenip bilgisayarda hızlandırılmış söz birikintisi...
alıntı:
Ne yaptınız;Kıraç'ın açıklamalarını dinleyip mi bu yorumu yazdınız acaba?Kimseye laf atmayan ve yavaş söylenen rapler,laf atıp hızlı söylenenlerden fazladır(5-6GBlık mp3lerim bana böyle diyor.).Dr.Dre isimli prodüktörün;-tabir edildiği gibi-belli ritmler atmasını,dünyada kimse yapamıyor.Hiç biri onunkiler kadar kaliteli değil.Kendisi rap müzik üretir ve bunu bilgisayarla yapar.Dr.Dre kadar uzun bir kariyerin buralara emeksiz gelmiş olduğunu iddia etmeyin bana.Eğer bahsettiğiniz şey benimde söylediğim gibi çalıp-çırpma ve yapıştırma işlemi ise;dediğiniz doğru müziksel bir taraf yok bunda.Kendimden alıntı;
bedenimdeki bütün yarıkları ben açtım.. ruhumun acısını dindirmek için..
Rap'in ne demek olduğunu bilen var mı aranızda?Bilmiyorsanız ben açıklayayım: Rap;ritimli Amerikan şiiridir.Bu açıklama da gösteriyor ki,rap Amerikan kökenli.Çoğu Amerikan rapçileri de biliyoruz.Bütün şarkılarda küfür var.(Onların başkanları buna nasıl izin veriyor.Bilmiyorum?Bizde aslında küfürlü şarkı yasak ama bizde onlara benzemeye başladık.) O yüzden rap TÜRKÇE'miz için uygun değil bana göre.