AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 babam ve oğlum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/12/2005 :  19:09:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Film rekora koşuyor.Hedef 2 milyon hadi bi daha gidelim
Sayfanın En Üstüne Git

onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 25/12/2005 :  14:58:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmi izleyeli bir hafta oluyor.O ağlayanlar topluluğunda bende varım.Filme gitmeden önce izleyenlerden ve medyadan aldığım yorumlar bende 'bi gideyimde filmde ağlayacakmıyım acaba' gibi bir düşünce yarattı.Bence filmin bir ağlama duvarı haline gelmesinde medyanın etkisi bütyük.Filmde duygu sömürüsü yapıldığı düşüncesine katılmıyorum.Herşey çok doğaldı.Oyunculuğu çok beğendim.Sonuç olarak beni etkiledi.Çağan Irmak'a helal olsun diyorum.

...
yine ağlar geriyor gümüş örümcekler,
yine örümcekler için insanlar ölecekler
...
Attilâ İLHAN
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 26/12/2005 :  15:06:43  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk Sinemasının son yıllarda yaptığı saçma sapan güldürü filmlerinden sonra adeta şok etkisi yarattı bu film. Büyük ilgi görmesinin nedenlerinin birisi de bu olsa gerek. Bakalım ''Organize İşler'' le yarışabilecek mi??

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 27/12/2005 :  00:48:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Filmin fazla abartıldığını düşünüyorum.
Seyrettim ve yorumum:
Konu fazlasıyla sıradan. Aile dramının ötesinde dönemin koşullarına politik bir bakış da beklerdim açıkçası. Yoksa Türk sineması bu tarz filmlerle dolu zaten.
Anlatım standart ve doğrusal. Herşey tahmin edilebilir ve fazlasıyla belirgin. Çoğu yerde izleyicinin gözüne sokma çabası vardı. HERŞEYİ anlatmak zorunda değildir sinemacı, izleyici bazı şeyler kafasına kakılmadan da anlayabilir bence. Neredeyse her yerde duygular ve davranışlar sözlerle "açıklanıyordu". Gereksiz.
Mizah öğesini gereğinden fazla yapmacık buldum. Çoğu yerde güldürmek için zorlamış gibi. Ağlattığı kadar güldüren de bir film amacı mı güdülmüş bilmiyorum.
Oyunculuk genelde iyi idi elbette. Çoğu oyuncu neredeyse rolünü yaşamış.

Toplamda "izlenebilir" bir film belki ama bence bir sinema filmi değil. TV filmi kıvamında idi.

Not: Filmin duygusallığı aşikar. Ağlatması da bu yüzden. Ama bu filmi iyi ya da kötü yapmaya yetmez elbette.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/12/2005 :  01:28:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen onu bunu boşver de, ağladın mı onu söyle :P

Konu dışı: Arada MSN'yi aç da unutmayalım seni :) Forumda seni gördükçe Kaan'ı görmüş gibi oluyorum :P

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000