arkadaşlar filmi seyrettiniz mi çok etkileyici bir film olmuş kesinlikle gidiin şimdiye kadar izlediğim en iyi türk yapımı film çağan ırmak çok iyi iş çıkarmış gidipde hiçbirşey hissetmemişseniz kalbiniz olduğundan şüpheliyim
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Henüz gitmedim lakin aşağı yukarı iyi bir iş çıkardığını tahmin ediyorum Çağan Irmak'ın. Geçenlerde bir sinema eleştirmeniyle Yeşilçam konuşuluyordu, "En Çok Ağlatan Türk Filmleri" bölümünde 1. olarak Babam ve Oğlum'un eski versiyonu seçilmişti ...
Sonunda bugün gidebildim . Beklentimin altında olmadı hatta aksine fazlasıyla üstündeydi. Eleştirilebilecek çok az bölümleri var kanımca, oyunculuklar bazen düşmüş bir güzel... Ama dikkat edin de kız arkadaşınızın önünde zırıl zırıl ağlamaktan çekiniyorsanız; uzak durun! Yahut yalnız gidin ...
İnsanların filme ağlamak için gittiğini düşünmeye başladım artık. Şu ana kadar okuduğum yorumların neredeyse hepsi "ağlatmayı başarması" üzerine kuruluydu. Bu da bende, sanki insanların ağlamaya ihtiyacı varmış, filme de bu nedenle gidiyorlarmış gibi bir izlenim oluşturdu. Bana mı öyle geliyor acaba?