AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Kişiye özel Avatar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 02/05/2004 :  17:48:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu defalarca konuşulduğunu sanırım bilmeyen yok ama ben yeniden bu konunun gündeme gelmesini istiyorum. Açıkçası tek düze resimlerden oluşan avatar olayına bir türlü ısınamadım. Zaten bundan dolayıda avatar kullanmıyorum. Yinede forumun geldiği düzgün seviyeyi göz önüne alırsak kullanıcılara bir jest olarak kişiye özel avatar olayına geçilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bunu yaparken standartlar belirlenir ve herkes aynı standartlarda olmak şartıyla beğendiği avatarını profiline yerleştirebilir. Yada bu işi yönetici arkadaşlardan birisi üstlenebilir. Bu konuya destek veren tüm üyelerin desteğini bekliyorum

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 02/05/2004 :  18:28:04  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet herkes 64x64 ebatlarında avatarını ayarlar, gönderir moderatora o da gerekli düzenlemeleri yapar.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 02/05/2004 :  18:32:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
himm iyi olur link verebilsekde yeter :) hemen kendi avatarımı yollarım
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 02/05/2004 :  21:28:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yetkili kadroda bir değişiklik olmadığından ve bu kadro pek de unutkan olmadığından ara ara bu konunun gündeme getirilmesinin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Uygun olunan ve uygun görülen zamanlarda belli düzenlemeler zaten yapılmakta...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 04/06/2004 :  17:39:23  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw hiç yoktan bari avatarların sayısını fln arttırın seçenek fazla ossun...
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 04/06/2004 :  18:17:55  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayısı bence yeterli.Ama kişiye özel avatar çok iyi olurdu.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000