|
| Yazar |
Konu  |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 15/10/2005 : 19:29:16
|
Uzun süredir ufak tartışmalara ve şikayetlere neden olan;sitenin güncellenememe sorunu açıkçası benim de canımı sıkmakta.Bu nedenle siteyi sadece forum sitesi olarak kullanmak yerine,forumdaki arkadaşlarla siteyi hareketlendirebiliriz diye düşünüyorum.Madem yazarlar meşguller,öss girdi araya vs. ;sırtlarındaki yükü azaltmaya çalışalım,tabii böyle birşeyi OyunSitesi kabul ediyorsa. Şimdi,bu işi nasıl yaparız?Söyle düşündüm,eğer herkes 3-5 tane oyun hakkında;haberler,hile ve çıkış tarihleri ile ilgili araştırmalarda bulunup mail yollarsa, en azından anasayfa güncellenebilir.Herkes de kendi araştırmasını,sitede görmekten hoşnut kalacaktır diye düşünüyorum.Böylece yazarlara ve editörümüze zaman kazandırmış oluruz.Onlar tekrar toparlayana kadar yardımcı olalım.Nasıl fikir? |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 15/10/2005 : 19:38:33
|
| Valla ben yapardım ama malum öss...Fena fikir değil ama bu yazıların amatörce olmaması lazım... |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 15/10/2005 : 19:40:46
|
| Haberleri,hileleri ve çıkış tarihlerini ne kadar amatörce yazabilirsin ki.Çok kötü yazılmış da olsa,siteye eklenmeden önce düzeltilebilir bence. |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 15/10/2005 : 19:44:02
|
| Haberler için geçerli benim dediğim türk sitelerinden kopya edilmemeli...Direk asıl kaynaktan alınıp türkçeye çevrilmeli...Demek istediğim bu aslında yukarıda biraz üstü kapalı yazdım... |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 15/10/2005 : 19:50:07
|
| Doğru diyorsun.Öyle bir şey yapılacaksa zaten hiç yapılmasın daha iyi.Katılıyorum... |
 |
|
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/10/2005 : 08:19:03
|
| Ewet olur hatta oyun elimizdeyse taktik fln da yazarız. Dergilerden falan yenni oyunlar ve çıkıştarihlerine bakar nette kapsamlı bir araştırmayla bilgi toplar yazarız |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|