AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 El birliğiyle siteyi yükseltelim...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 15/10/2005 :  19:29:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uzun süredir ufak tartışmalara ve şikayetlere neden olan;sitenin güncellenememe sorunu açıkçası benim de canımı sıkmakta.Bu nedenle siteyi sadece forum sitesi olarak kullanmak yerine,forumdaki arkadaşlarla siteyi hareketlendirebiliriz diye düşünüyorum.Madem yazarlar meşguller,öss girdi araya vs. ;sırtlarındaki yükü azaltmaya çalışalım,tabii böyle birşeyi OyunSitesi kabul ediyorsa.
Şimdi,bu işi nasıl yaparız?Söyle düşündüm,eğer herkes 3-5 tane oyun hakkında;haberler,hile ve çıkış tarihleri ile ilgili araştırmalarda bulunup mail yollarsa, en azından anasayfa güncellenebilir.Herkes de kendi araştırmasını,sitede görmekten hoşnut kalacaktır diye düşünüyorum.Böylece yazarlara ve editörümüze zaman kazandırmış oluruz.Onlar tekrar toparlayana kadar yardımcı olalım.Nasıl fikir?

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/10/2005 :  19:38:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben yapardım ama malum öss...Fena fikir değil ama bu yazıların amatörce olmaması lazım...
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 15/10/2005 :  19:40:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haberleri,hileleri ve çıkış tarihlerini ne kadar amatörce yazabilirsin ki.Çok kötü yazılmış da olsa,siteye eklenmeden önce düzeltilebilir bence.
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 15/10/2005 :  19:44:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haberler için geçerli benim dediğim türk sitelerinden kopya edilmemeli...Direk asıl kaynaktan alınıp türkçeye çevrilmeli...Demek istediğim bu aslında yukarıda biraz üstü kapalı yazdım...
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 15/10/2005 :  19:50:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru diyorsun.Öyle bir şey yapılacaksa zaten hiç yapılmasın daha iyi.Katılıyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/10/2005 :  08:19:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewet olur hatta oyun elimizdeyse taktik fln da yazarız. Dergilerden falan yenni oyunlar ve çıkıştarihlerine bakar nette kapsamlı bir araştırmayla bilgi toplar yazarız
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000