AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sitenizde oyun tanıtımları neden az
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 26/11/2005 :  23:44:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
KRONDOR,senin katkın varmı bilmiyorum ama yeni bir çok oyun piyasada dolaşıyor,çıktı çıkacak oyunlar ama sitede uzun zamandır aynı oyunlar var.
Bana mı öyle geliyor?

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/11/2005 :  01:46:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle konunun yerinin burası olmadığını belirteyim. Uygun yere taşıyorum.

Evet, sitedeki yazılar az. Bunun nedeni, yeni çıkan oyunları tanıtabilecek bir yazar kadromuzun bulunmaması. Bu, bilgisayarlarının eski olmasından, yeterli zamana sahip olmamalarından ve tabii biraz da tembellikten kaynaklanıyor. Bu olay konusunda benim payım var mı? Bir miktar var. Elimde birkaç yazı var eklenmeyi bekleyen; ancak, yine aynı şekilde, biraz tembellikten, biraz da zamansızlıktan ekleyemiyorum yazıları. Bizim zaten yazı yazma gibi bir şansımız yok. P3 733, 256 MB Ram ve 32 MB Ge-Force 2 MX ile son birkaç yıl içersinde çıkan oyunların %95'ini oynayamam; oynayabildiklerim de görüntü kalitesini kısmam nedeniyle tam olarak incelenecek kıvamda olmaz :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 28/11/2005 :  19:04:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Belki bu konuda yardımcı olabilecek üyeler vardır.
En azından yeni oynanan oyunlar hakkında fikirlerin yazıldığı bir köşe olabilir(mi?)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/11/2005 :  21:00:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an sitede değişiklikler/yenilikler yapabilmemiz çok zor. Bu konu için forumu kullanabiliriz sadece.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 28/11/2005 :  21:10:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardımcı olabilecek üyeler vardır mutlaka. Ancak bunun 3-5 satırlık cümlelerle olabileceğini sanmayın. Zira bahsettiğin gibi "fikir" köşeleri zaten forumda var. İsteyen istediği oyun hakkındaki düşüncelerini yazabiliyor. Ama sizde görüyorsunuz, insanlar oyun hakkındaki düşüncelerini yazmaktansa geyik yapmayı tercih ediyor. Ee ne yaparsın. İnsanlar sevdikleri şeye ilgi gösteriyor.
Ha yazı yazamıyoruz, iş güç koşturmaktan yorgun düşmüş bedenlerimiz zaten oyun oynamaya bile fırsat bulamıyorken nasıl yazı yazalım? Öyle değil mi? Ha mazeretimiz var mı? Olabilir mi? Tartışılır.. Şu an evimden uzakta üçüncü haftaya giriyorum. Nadirende olsa, bir internet kafe bulup kafa dinliyorum. Sayısız ihtiyaçlarımı askıya aldım. Gerisini siz düşünün artık.
|KRONDOR| 'lar da şahit şu an eklenmeyi bekleyen 3 yazım var. Ha onlara lafım yok. Biliyorum ki onlarda en azından benim kadar zor durumdadırlar. Diğer yazarlarında aynı şekilde olduğuna eminim. Haklısın pek yeni yazı oyk sitede. Mazeret gösteriyorum gibi gelmesin. Ben oyun oynarsam yazarım. Bunu ilk baştada söyledim. Şimdide söylüyorum. Oyun oynayamıyorsam neyi yazacağım? Yorumu size bırakıyorum.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000