AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis Takıldım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bahoa İletim - 25/07/2004 : 17:42:52
Arx Fatalis'i neredeyse 1 yıldır oynuyorum. ama sırf zohark'ı bulmak için 3 aydır gece gündüz çabalıyorum. yerini bilen varsa lütfen söylesin. çoooooook hayra geçer.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
serbay İletim - 07/08/2007 : 18:55:16
drgon fablede warlic varya dragon egg'te go diyom olmuyo
metallic_white İletim - 13/07/2007 : 02:11:00
arx_fatalis arkadaşım, önceki mesajlarımda vermiş olduğum siteden yardım alabilirdin eğer ingilizcen varsa. Ama ben sana buradan da açıklayayım: Shield Of The Ancients'ı alabilmek için dediğin gibi Hayalet Gladivir'in iki bulmacasını çözmek zorundasın. İşte bulmacaların çözümleri:

1. BULMACA:

Odaya girdiğinde geniş bir çember içinde 6 adet dönerli şekil bulacaksın. X'i senin odaya giriş yerin olarak kabul et ve aşağıdaki şekildeki gibi simgeleri diz. (6 çemberi de çift tıklayıp çevirerek)

A    B    C
X
    D    E    F

A= At nalı
B= Güneş
C= Çember
D= "K" harfine benzeyen sembol
E= Ay-Yıldız
F= Hilal

Böylelikle bu bulmacayı çözmüş olacaksın.

2. BULMACA

Bu bulmacayı tamamlayabilmek için Crypt'in önceki bölümlerindeki 6 adet oyulmuş taşı bulman gerek. Sonra da her bir büyük taşın üzerine aşağıda vereceğim şekilde taşları yerleştirmelisin. (X yine senin odaya giriş yerini temsil ediyor.)

A    B    C
X
    D    E    F

A= Ay-Yıldız
B= Çember
C= Güneş
D= Hilal
E= At nalı
F= "K" harfine benzeyen sembol

Böylelikle Shield Of The Ancients'a ulaşabileceksin. Yalnız dikkatli ol, kalkanı aldıktan hemen sonra iki leech peşine takılıyor ona göre... Kolay gelsin!
arx_fatalis İletim - 28/04/2007 : 14:37:05
Selam Arkadaşlar ben Zohark'ı gayet rahatlıkla buldum ama Krohoz'u bulmak bence çok daha zor.Bunu ararken yer altında önceden Akba tapınağında kurban olmaktan kurtardığım kızla karşılaştım meğer o rebellerim komutanıymış.Beni oyalarken bayılttılar ve rebel kampına götürdüler orada bildiğiniz üzere kızla anlaşma yaptık eğer shield of ancient'i bulursam bana Krohoz'u vereceğini söyledi.Buraya kadar tamam Am Shegar günlüğüne bunun muhtemelen Crypt level 2'de olabileceğini not düşmüş buna uyarak Carlos'tan Crypt'in anahtarını aldım ve 3. levele kadar Ghost'un bilmecesine geldim.Ama bu bilmece olayı baya sakat eğer çözemezsem shield of ancient'ide alamıycam.Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum
selchuk İletim - 10/07/2006 : 23:11:19
ABİ NOLUR YARDIM EDİN YA ARX FATALİSİ BİTİREMİYOM ÇILDIRDIM BENDE 4 SENEDEN FAZLADIR OYNUYORUM HALA BİTİREMEDİM ÖNCEDEN BAYAĞI İLERLETMİŞTİM AMA ÇOĞU ŞEYİ YANLIŞ YAPMIŞIM ONDAN YENİDEN BAŞLATTIM 4 SEFER :D ŞİMDİ SHANY DİE Bİ KIZ VAR ONU KURTARMAM GEREK ORAYA GELDİM TAKILDIM Bİ KAPININ GİRİŞİNDE ORTAYA SARILI DEV Bİ YILAN HEYKELİ VAR ONUN ARKASINA GEÇİNCE ÖN TARAFTAN 5 TANE RAHİP GİBİ ADAMLAR GEÇİYO ONLARIN HEPSİNİ İNDİRİYOM AMA O CANAVARIN ÇIKTIĞI YERE GİDİNCE ORDA Bİ ŞEREFSİZ DAHA ÇIKIYO VE KIZI ÖLDÜRÜYO YADA GEÇ KALIRSAM KIZ CANAVAR OLUYO BANA SADECE BU KONUDA YARDIM EDİN BEN GERİSİNİ BİLİYORUM TAMAMINI DEİL AMA :D BULURUM NESE YARDIM EDENİN ELLERİNİ ÖPÜCEM...:(
chalalla İletim - 11/12/2005 : 00:01:07
selam arkadaslar,ikinizede tesekkur ederim yardımınız için.benim pek ingilizcem yok girdim o siteye ama anlamadim birsey yinede sagol.ben suan zohark yuzugunu arıyorumyılan kadınların ordaymıs galıba ama arıyorum arıyorum bulamıyorum!yılanların kralıcesi bana elmas madenınden bahsettı(nerde oldugunuda bılmıyorum) ordan bı envanter alıp onamı goturecekmısım ne öyle bişey işte!oralarda takıldım kaldım yanı arıyorum heryeri ama bulamıyorum zohark yuzügünü.neyse bide meteor tozu ne acaba?ve nerde bulacagım bu tozu?bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

0.03 Snitz Forums 2000