AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 arx fatalis

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
The_unforgiven İletim - 25/06/2004 : 15:18:57
Arkadaşlar aranızda Arx Fatalis oynayan varsa bu ultima weapon ocins kılıç nasıl yapılıyor.Ejdarha yumuttasını,Ejderha kemiği,mitril,kalıplar,tozu buldum fakat silaha o yumurtayı filan nasıl ekliycez bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
namecinci İletim - 29/06/2008 : 14:41:39
pres makinesine sıkıştırdıktan sonra aşağıya in, diğer odadaki kolu indir, pres makinesinden kurtulduktan sonra, arkana düşecek , bir süre arkanda dolandıktan sonra pres makinesine sıkıştırdığın yere git, o odanın girişindeki lavlara düşürerek onu öldür
aksuaksu12 İletim - 28/06/2008 : 12:28:25
ya alevli bi bolumde kopek gibi bi canavar var nasıl gececem press makinesinde sıkıstırıyom gene kurtulyo bana tek atıyo vurdugumda ise sanki duvara vurmus gibi oluyo ne olcak bilen varmı??
namecinci İletim - 30/04/2008 : 01:41:55
troll idolunü bulmak için en baştan anlatıyorum: trollerin mağarasından çıktıktan sonra ordaki bir goblin le beraber onların kalesine (binasına, bölgesine her neyse) gidiyorsun, kapıda bir bekçi duruyo, beraber gittiğin goblin sana kapıyı açtırmakta yardımcı oluyo, sonra içeri girdiğinde, kralın odasına gidiyorsun, merdivenden çıkınca kapısında bekçiler var işte orası, kapıyı açmaya çalışıyorsun ama kral meşgulüm rahatsız etmeyin v.s. diyo, sonra mutfak bölümünü bul, orada bir tezgahta tam hatırlamıyorum ama hamur veya un göreceksin, şarabın varsa o hamuru veya unun üzerinde şarap kullanacaksın, daha sonra mutfağa gelen goblin o hamuru alıp pişirdikten sonra krala götürecek, kralın şaraba karşı alerjisi var, kral bunu yiyince direkt bulunduğu yerin kapısından fırlayarak bi üst kattaki odasındaki tuvalete koşacak, hemen yanına git sende bu sırada, onunla konuş, (buradan sonrasını tam hatırlamıyorum, eğer eksik birşey kalırsa tekrar sorarsın), kralla konuştuktan sonra aşağıya in, demir parmaklı yani ilk girdiğin kapının karşısında duran kapıda bekleyen nöbetçinin yanına git, nöbetçi sana kapıyı açacak veya kapıyı açmadığı gibi sana saldıracak sende onu bertaraf ettikten sonra kapının anahtarını ondan alacaksın, (umarım doğru hatırloyurumdur)(eğer açmazsa söylersin başka bir yolunu buluruz :))kapıyı açtıktan sonra içeri gir, içeride sol tarfata köşede duran kırmızı sandıkta troll idolu saklı, fakat bu sandık kilitlimiydi yine tam hatırlamıyorum, eğer kilitliyse ya öldürdüğün bekçinin üzerinde olacak bu anahtar yada kral verecek sana bu anahtarı. oyunu oynayalı çok oldu, hatırlayabildiğim bu kadarı, ama bundan sonrası senin için daha kolay olacak ......
taylaniye İletim - 29/04/2008 : 22:02:13
troll idolünü nası bulcam goblin bölgesindeki mühimmat odasında bulunan kırmızı sandık içinde demeyin sinirim tepemde ztn o sandığı nası accaz bana bi onu diyin lütfen oyun hem manyaq hemde sinir bozucu oyunu yarım saat oynasam 3 saat görewi yapabilmek için forumlarda dolaşıyorum
levenge İletim - 20/08/2004 : 13:57:37
Ya arkadaşlar şu mezardaki taşları nasıl yerlşetirecezz ya!Bir türlü bulamadın eğer bilen bir babayiğit (Harbiden bulduysa baba yiğittir yani) varsa bize de yardım etsin terlemedik uzulum organım kalmadı arkadaşlar!

0.03 Snitz Forums 2000