Çevremde gördüğüm salaklık derecesinde açgözlüce bir ilginç anı. Gene dershane çıkışı dolmuşlara bakıp 20 dakka bekliyorum hala gelmiyor benimki diye. Sonunda gideceğim yere giden dolmuş geldi ve ben atladım. Telefonla ilginen dışarı bak zaman geçmiyor. Sonra küçücük dolmuşu saydım 40 kişi,bizim okuldaki sınıf bile 37 kişi ve alan farkına bak diye düşünerek geldim. Bu ne biçim iştir anlamıyorum. Bir de polis varken otur,gidince kalk şeklindeki olay var karışmamak en iyisi. Ya bir kaza olsa. Hiç düşünen yok!
Dikkat ettim otobüse bindiğimde şoföre parayı uzattığımda öğrenci demezsem tam kişi alıyo öğrenci dersem öğrenci alıyo.Paso falan göstermeden.Sanki seslenmesem öğrenci değilim.
paladin sen söyledin aklıma geldi otobüse bindim tıkış yıkış bende yazdığın yazıyı hatırladım bir sayım dedim 55 kiş vardı ya otbüstede kapasite olarak oturan yolcu adedi:22 ayakta yolcu adedi:21 kişi yazıyordu
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir