Bana da atarsanız çok sevinirim walla adres bu ceza.sahasi@hotmail.com ama bişey merak ettim kaç tane davetiye atma hakkınız var ve siz bana gmail davetiyesi atıp ta beni gmail sahibi yaptıktan sonra ben de başkalarına davetiye gönderebilecekmiyim?
çok teşekkür ederim |KRONDOR| mailin geldi ama gmail i almadım hala. hangi adresi istediğimi yazıyorum o uygun değil bu uygun değil diyo iğrenç şeyler yazınca uygun diyo anlamaım gitti ya istediğimiz adresi alamıyomuyuz gmail de
Bende de invite var 100 tane kendime yolladım bi kaç tane.Resmen sanal ortamda bir taşınabilir hard diskim oldu.Bir de Gmail Drive'ı çekerseniz süper oluyor.Herkese tavsiye bir maildir.Bence hotmail'i sarsıyor...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...