Bu aralar yeni bir online oyun indireceğim. client+patch= 260 mb kadar bir şey. clientini indirdim kurdum patch yaptı olmadı bi daha patch yaptım olmadı yani 200mb gitti. ne kadar kota kaldığına göre tekrar patch'e başlatacağım ama tt sistem hatası veriyor. sizde bu sorun var mı o sitede? başka nereden bakabilirim?
Yaa biz bu adsl kotasını paraylamı görebiliyoruz...Yani ona giripp bakarsakk para mı gelioo...Kotamıza bakınca???Lütfen sölein...
Hayır gelmez para felan ama bazen hata veriyor site Fırat o yüzden ola bilir bendede oluyor bazenleri
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
TTnet in kota sisteminde yer yer "sayfa açılmadı" gibi hatalı mesajlar karşınıza çıkabiliyor. Bunun için upload ya da download larınızı kapatıp tekrar deneyin. Olmazsa sitenin yoğunluğundan dolayı açılmayabilir. Bir süre sonra tekrar deneyebilirsiniz. Bağlantınız kotalı olmasa bile bu hizmeti kullanabiliyorsunuz. Sadece bilgi amaçlıdır. Mesela ben sabit takip ediyorum. Bu ay şu kadar dowload yapmışım önceki ay şu kadar, gibisinden.