|
Yazar |
Konu  |
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 04/07/2006 : 01:24:37
|
Ceberruh, belki de davetiyen kalmamıştır diyeceğim; ama sürekli artıyor yanılmıyorsam davetiye sayısı. Açıkçası çok ilginç bir durum. Ayarlara falan da baktım; ancak bulamadım ben de... |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/07/2006 : 11:20:03
|
Davetiye sayısı artmıyor hocam,mail kapasitesi artıyor,peki Ceberruh daha önce davetiye gönderdin mi?Belki gönderdiysen bitmiştir ondan gözükmüyordur diyecem ama,bir de şey var ben mesela kendime gönderdim 2 davetiye hakkı vardı,sonra başka gönderdim 15 oldu belki de senin hiç davetiye hakkın yoktur ondan gözükmüyordur büyük bir ihtimalle,istersen başka yollayalım sana. |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 04/07/2006 : 13:07:39
|
fatih52, ben yolladım ceberruh'a. Yeni bir gmail aldı ve senin de dediğin gibi şu an yeni adresinde 2 davetiye gönderme hakkı var. İşte ben de onu demeye çalışmıştım. Yanlış mı hatırlıyorum, bilmiyorum; ama davet gönderdikçe ya da başka bir sebeple davetiye sayısı artıyordu. Öyle bir şey işte... Çünkü benim tam 100 davetiyem var. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/07/2006 : 13:48:50
|
Ben bir buçuk iki seneden beri kullanıyorum,o kadar da davetiye yolladım hiç bir zaman da demediler ki 'aaa bu çoçuk o kadar kişiye gönderdi dur şununkini biraz arttıralım' diye:),neyse önemli değil zaten zula da 100/150 tane var.:) |
 |
|
nomercy
Üye

Turkey
İleti 372 |
|
Konu  |
|
|
|
|