AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Biraz Ders Alın Artık!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/11/2005 :  19:23:10  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu yazıyı yazmamın sebebi, son zamanlarda artan kural ihlalleri yüzünden forumdaki huzursuzluklar ve kilitlenmelerdir. Özellikle "Amatör Siteler" adlı konunun kapanması benim oldukça canımı sıktı.

Bu son yaşanan olay artık herkese ibret olsun diyorum ve bir daha da tekrarlanmasın istiyorum. Bir sitenin forumunda bulunan bir konunun, bir kaç kendini bilmez üye yüzünden kapanması ne demektir? Ben buna anlam veremiyorum arkadaş. Lafım kendini bilmeyip ayarını kaçıranlaradır. Ayağınızı denk alın, burası elinizi kolunuzu sallayıp her istediğinizi yapabileceğiniz bir yer değildir. Eğer öyle sanıyorsanız yanlış adrese gelmişsiniz.

Umarım tekrar aynı şeyleri yaşamayız....
Hepinize Saygılar

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 06/11/2005 :  19:31:34  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten çok güzel bir konu açmışsın.Bir forumda 1,2 kişi yüzünden konunun kitlenip,silinmesi ne demektir ya?BUNU OYUNSİTESİNE HİÇ YAKIŞTIRMADIM.DAHA DOĞRUSU BAZI ÜYELERİNE HİÇ YAKIŞTIRAMADIM.Zaten çok güzel bir site.Çok modern bir site.Editör arkadaşlarımız bu siteyi çok iyi hazırlamışlar.Seçkin bir site.6000'e yakın üyesi olan bir site.Daha ne diyeyimki?

Saygılarımla......
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 06/11/2005 :  22:51:46  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunsitesinde veya editör grubunda suç yok nedemiş atalarımız '' iğneyi birisine batırmadan önce çuvaldızı kendine batır'' yada böyle bişeydi yani suçu kendimizde aramamız lazımm................arkadaş haklı bu arada

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 07/11/2005 :  11:29:29  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
''Kurunun yanında yaş da yanar'' Çok büyük ve seçkin bir site olmanın sadece avantajları olamaz tabii, doğal olarak bazı dezavantajları da olabiliyor.. Yani sitenin bazı arama motorlarında reklamı var ve bu reklamlara her tıklayan da sizin bizim kadar bilinçli olamıyor , işini gördükten sonra densizliğini yapıp üyeliğini kilitliyor..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/11/2005 :  15:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani çok doğru diyorsunuz bence de bu site çok seçkin bir site.Kuzenimin evindeydik geçen gün üye olduğu bir siteye girdi forumlarda konuşuyor.Bir iki yazı okudum hepsinde argo laflar dolaşıyor.Ayrıca editör sitede oyunun serial numaralarının açıkça söylenmesine göz yumuyor.N'olur bu sitenin kıymetini bilelim.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000