AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum Kuralları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 03/11/2005 :  13:05:20  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neden hiç bir üye bunu okumuyor?Böyle bir zorunluluk kılsak yani böyle bir önlem alınamazmı Admin tarafından.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/11/2005 :  13:34:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda yapılabilecek bir şey yok. O pencerenin iki saat açık kalmasını sağlasak bile okumayan yine okumaz. Böyle kişiler uyarı mesajımızın hemen altına, uyarı yaptığımız mevzuda, kuralları ihlal eden mesajlar yazıyor. Ki, kuralları bilenler bile aynı davranışı sergileyebiliyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için forumda değişiklikler yerine, zihniyette değişiklikler yapmak gerekiyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 03/11/2005 :  17:19:06  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sorun artık o kadar ciddi safhaya ulaşmışki uzun zamandır foruma bakmamıştım ve en sonunda da "Amatör Siteler" bölümünü kilitletmeyi başarmışlar. Mutludurlar heralde....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 03/11/2005 :  20:19:09  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede aslında bu zihniyet değişmeli ama nerdeeee...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/11/2005 :  00:53:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ceberruh hocam, sizin gibi adamlar gidince ortam böyle insanlara kalıyor. Asıl sizin her şeye rağmen kalıp bize destek, bu kişilere de örnek olmanız gerekiyor. Fikrine, davranışına saygı duyarım; ama benim fikrim de bu.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/11/2005 :  18:54:12  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam sana lafım yok zaten sen yapılabilecek en doğru ve en iyi şeyi yapmışsın zaten. Ben de olsam aynısını yapardım heralde. Umarım bu tür olaylar tekrarlanıp da forumun huzuru bozulmaz. Artık ders alsınlar diyorum daha ne diyeyim. Söyleyecek laf bırakmıyorlar ki adamda.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000