AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 DarkThrone
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 13/11/2005 :  21:29:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önce gerekn lvl'i atlaman lazım.Sonra structures'ten(böyle yazılıyo galiba) upgrades'e gircen.Orda bütün upgradeler var.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/11/2005 :  13:59:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni bir taktik buldum. Yeni başlayan arkadaşlar 7 saldırı 6 sabunma 12 miner yapın başta yeterli. Sonra 0 askeri olan adamların en fazla altına sahip olanına soladırın 10 turn ile. 3-4 silah ile önce miner basın geliriniz artsın. Sonra gelişirsiniz. Ve ben bir taktik daha buldum. Başka bir adresten üye olun. Gelişin günlük geliriniz 20 bin altını geçsin. İlk üyeliğinize Transfer Gold 20 bin yapın her üyelikten 20 bin gelir ama 20 bin 10. seviye biri için az o seviyeye gelince rahatlarsınız.|KRONDOR| abi haklı silah alın. Ben silah alma rekorumu kırıp 40 tane long bow aldım 2 gün Ankara'ya gittim adamlar her savaş 2 milyon altınımı almışlar önce eşyaa
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/11/2005 :  14:56:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
20.000 altın hiçbir seye yaramaz. Bana turn başı 65,280 altın geliyor (şimdilik :)). Bu da günlük 3,133,440 altın ediyor. Durum böyleyken bile para yetmiyor.

LaStMaN, seni tekrar ittifağa davet ettim; ama recruiter ekranında ittifakta gözükmene rağmen, ittifak sayfasında gözükmüyorsun. Eğer kabul ettiysen ittifaktan ayrılır mısın? Tekrar davetiye yollarım. Bir sorun çıkmış gözüküyor çünkü.

Recruiter'a üye olanlar, recruiter sayfasından ittifak ismine tıklarsa ittifak üyelerine insan yolluyor. Burayı daha keşfedemediniz sanırım. Çünkü şu ana kadar size 30 adam yollamamıza rağmen, sizden bize sadece 8 adam geldi. Bir el atın artık :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/11/2005 :  16:37:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İstio muydun O zaman recruit sayfasında start recruit de ve 350 kere bas63,600 gelio tur başı günde ise 3,193,824 gelior Wealth saolsun
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/11/2005 :  16:51:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bize mi söylüyorsun bunu? Önceki mesajlarımda zaten açıkladım ya böyle bir durum olduğunu. Mümkün olduğunca yapıyorum o işi zaten. Bunca para nasıl geliyor sanıyorsun sen :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000