Ben başlarda seviye atlamaya çalışıyordum; ama şu an öncelikle askerlerimi silahlandırmaya ve geliştirmeye çalışıyorum. Tabii bu oyun strateji olduğu için herkes farklı bir taktik uygulayabilir.
İttifakta bir şey yapmaya gerek yok. Maksat beraberlik olsun :) Belki ileride başka ittifaklara savaş açma gibi durumlar olabilir tabii.
Last man eğer sabırsızsan(benim gibiysen) ilk olarak miner ve offense askerleri yap.Ondan sonra listeden en az askeri olupta en çok parası olanlara dalmaya başla.Burda milletin çok fazla enayi olduğunu göreceksin.(Bu gün adamın birini gördüm.Ya 5 yada 6. lvl idi.Ama adamda asker yok 9 milyon para var.Baya bi yağmaladım adamı.)Para kazandıkça silah al.Bir kısmını bankaya yatır.Böyle yapa yapa git.Savunmanı sakın boşlama.Saldırdığın kişiler belki intikam için sana saldırabilirler.Ben böyle yaparak bir kaç günde 9. lvl oldum.Toplam 57 askerim var.Bunun 30'u offense.Attackim 57,255 defenceim 37,572.Aslında full en iyi ekipman yapsam baya artar bunlar ama bir yerden sonra para meselesi oluyo iş.Bu arada mutlaka mercenaries postu yapman lazım.Böylece yapabileceğinden daha fazla asker yaparsın.Bunun için şehir upgrade yapman lazım.