AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 DarkThrone
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 12/11/2005 :  14:20:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol. kabul ettim.peki şimdii biz ittifak kurarak ne yapcaz.bi de ben levelimi artirimi.yoksa düşük mü kalsın
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/11/2005 :  18:24:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben başlarda seviye atlamaya çalışıyordum; ama şu an öncelikle askerlerimi silahlandırmaya ve geliştirmeye çalışıyorum. Tabii bu oyun strateji olduğu için herkes farklı bir taktik uygulayabilir.

İttifakta bir şey yapmaya gerek yok. Maksat beraberlik olsun :) Belki ileride başka ittifaklara savaş açma gibi durumlar olabilir tabii.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 12/11/2005 :  18:58:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Last man eğer sabırsızsan(benim gibiysen) ilk olarak miner ve offense askerleri yap.Ondan sonra listeden en az askeri olupta en çok parası olanlara dalmaya başla.Burda milletin çok fazla enayi olduğunu göreceksin.(Bu gün adamın birini gördüm.Ya 5 yada 6. lvl idi.Ama adamda asker yok 9 milyon para var.Baya bi yağmaladım adamı.)Para kazandıkça silah al.Bir kısmını bankaya yatır.Böyle yapa yapa git.Savunmanı sakın boşlama.Saldırdığın kişiler belki intikam için sana saldırabilirler.Ben böyle yaparak bir kaç günde 9. lvl oldum.Toplam 57 askerim var.Bunun 30'u offense.Attackim 57,255 defenceim 37,572.Aslında full en iyi ekipman yapsam baya artar bunlar ama bir yerden sonra para meselesi oluyo iş.Bu arada mutlaka mercenaries postu yapman lazım.Böylece yapabileceğinden daha fazla asker yaparsın.Bunun için şehir upgrade yapman lazım.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 12/11/2005 :  22:08:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar hepimiz aynı ittifaktayız değil mii??? herkez bi kez recruitlese birbirini.beni ittifaktan recruitliye bilirsiniz ya da

http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30243B30243E30226M30311O30226V30379P30226

hadi herkez yazsın kendi adresini hepimiz birerkez recruitleyelim birbirimizi (dayanışmanın önemi )
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 13/11/2005 :  00:02:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arklar bi de ben bu outpost seviyesini nerden artırabilirim???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000