2 sorum daha kaldı bunlar son: 1) house ne işe yarıyor? 2)Bu recrutier'e başladım.Daha 180'deyim:)).350 yapamazsam ne olur?(ne zahmetli işmiş bu yaf)
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
1) Ev de insan getiriyor; ama getirisi az olduğu için ona değinmedim hiç. 2) 350 yapman şart değil; ancak minimum 250 yapman yararına olacaktır. Ayrıca bir seferde 350 yapman da gerekmiyor. 24 saat süren var tamamlaman için.
Pek zor olmuyor bilion mu:) Bu DarkThrone sapıttı ayrıca. Omega testi açıldı sadece 20. lvl üstleri için ama ben 21. seviyede giremiyorum:( Ayrıca 4 milyon da az para benim de ona yakın ama ben gelen adamlarımla eşya almadan ordum fazla gözüksün diye asker basıyorum:) Bu arada çavuş olmalıyım bundan sonra tabloya göre KRONDOR abi görürse olurum.
P@L@D1N bu Omega testine nasıl gireceğiz?Linkini verir misin?Şu anda Omega testine girebiliyor musun?(biraz eskiye döndüm kusura bakmayın)
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow