AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 DarkThrone
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 16/12/2005 :  15:38:55  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bişey sorcam 1 günde en fazla kaç kişiye saldırılıyor?Bir de eğitim olayı nedir?

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/12/2005 :  18:19:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Turn"ün kaç kişiye yetiyorsa o kadar kişiye saldırabilirsin. Eğitim olayı da, elindeki eğitimsiz insanları eğitmene yarıyor :) Madenci, casus veya asker (saldırı ve savunma askeri) yapabiliyorsun onları.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 16/12/2005 :  22:00:05  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bayaa bi sorum var onları da soriyim:)
1)İttifağa nerden bakıyom?
2)Assasianım ne faydası var?
3)Bir müddet sonra kişi sayısı doluyor house yaptım birşey olmadı(eğitimsiz insanı nerden buluyoruz?)
4)Bana altın niye az az geliyor?Saldırınca geliyor bayaa ama minerler fazla getirmiyor...
5)Banka sistemi nasıl işliyor
6)Eğittiğimle mecanery arasındaki fark nedir?
Ohoo, bayaa sormuşum:))))BUnları da cevaplarsanız sevinirim...

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/12/2005 :  23:19:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1) Alliances>My Alliances
2) Düşman askerlerini suikast yoluyla öldürüyorlar.
3) Dark Recruiter'a üye olursan günde 250 insan geliyor. Tabii bunun için Recruiter butonuna günde 350 kez tıklaman gerekiyor :)
4) Miner sayısını arttırman gerekiyor. Bizde 5.000 miner var ve günde 12.288.960 altın getiriyorlar.
5) Bankaya mevcut paranın %80'ini yatırıyorsun. Bu paralar da günlük faiz yoluyla artıyor. Saldırıları kaybetsen de bankadaki paran eksilmiyor.
6) Onlar paralı asker. Normal askerlerden farkı yok; sadece insan sayını düşürmüyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 17/12/2005 :  13:16:23  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
3)ya bu recrutiere üye oldum çok zahmetli başka yolu yok mu????

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000