AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 DarkThrone
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/11/2005 :  23:44:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hextor sağolsun yeni bir oyun buldum ogame gibi(ya da oyunbu). Bu oyun çok güzel ally'lar,silahlar fln oldukça iyi. Eğer hem üye olup hem bana adam ve altın kazandırmak isterseniz

http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30243R30226J30379A30294T30328X30277T30294

linkine girin ama bana ne ya senden bak başının çaresine(biliyorum öyle demezsiniz)
www.darkthrone.com
adresinden oyuna tamamen beleş kaydolabilirsiniz.
Popülasyon sayım az lütfen bana da yardım edin arada Yani yardım eder misiniz üsttekinden üye olup
Yalnız oyun İngilizce ama hiç zorlamıyor alışınca her şey aynı zaten

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/11/2005 :  09:45:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer oyuna girerseniz yorumlarınızı da bekliyorum bence oldukça güzel ve ayrıntılı(bir net stratejisine göre)
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/11/2005 :  19:11:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkdaşlar |KRONDOR| abi de girmiş ittifak teklif etmiş kabul ettim sizi de bekleriz de |KRONDOR| abi recruit sıfatı ne yaa lvl 13 bir oyuncuya hiç bir ittifakta recruit denmiyor yapma
Bu arada saldırgan biriyle sorununuz varsa yazın gücümüz yettiğince kafa göz daıtırız 69,659 attack var Önerim başta saldırı,miner yapın sonra saldırılara en güçlü ve ya en güçlü 2. silahı alın ve undead lere saldırın. (sözüm mecclisten dışarı) Undead ler biz undead iz diyip defans yapmıyorlar örnek 500 kişilik bir adamda 0 defans var amma bazıları çook güçlü 1 milyon fln ve elflere dokanmayın ırk bonusu daıtırlar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/11/2005 :  21:52:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehe düzelttim. Kafama göre bir kıdem ayarladım. Buna göre Çavuş oluyorsun :)

Oyunu oynayıp da OyunSitesi ittifağına katılmak isteyen varsa buraya oyundaki nickini yazsın.

Ek olarak yardım etmek isteyenler için linkim: http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30243R30226J30379W30328V30345V30260F30328 :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/11/2005 :  15:10:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kabul (şimdilik:)) Eee bir tim fln da yapalım örnek assasin timi fln. Ben elfim emme hep saldırıya önem verdim çünkü adamlar bakıyor oow bu elf defansı milyonlardadır diyip girmiyor:)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/11/2005 :  16:02:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dark Recruiter'a üye oldun mu sen? Bana bayağı adam gelmiş bugün. Faydalı bir şey :)

Bence elf olduğun için değil, sana rastlamadıkları için saldırmıyorlar :) Biz Human Cleric'iz; ama hala saldıran çıkmadı. Ayrıca oyunbu'ya fazla bakmıyorsun sanırım. En son baktığımda milyona yakın paran vardı :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000