Arkadaşlar hextor sağolsun yeni bir oyun buldum ogame gibi(ya da oyunbu). Bu oyun çok güzel ally'lar,silahlar fln oldukça iyi. Eğer hem üye olup hem bana adam ve altın kazandırmak isterseniz
linkine girin ama bana ne ya senden bak başının çaresine(biliyorum öyle demezsiniz) www.darkthrone.com adresinden oyuna tamamen beleş kaydolabilirsiniz. Popülasyon sayım az lütfen bana da yardım edin arada Yani yardım eder misiniz üsttekinden üye olup Yalnız oyun İngilizce ama hiç zorlamıyor alışınca her şey aynı zaten
Arkdaşlar |KRONDOR| abi de girmiş ittifak teklif etmiş kabul ettim sizi de bekleriz de |KRONDOR| abi recruit sıfatı ne yaa lvl 13 bir oyuncuya hiç bir ittifakta recruit denmiyor yapma Bu arada saldırgan biriyle sorununuz varsa yazın gücümüz yettiğince kafa göz daıtırız 69,659 attack var Önerim başta saldırı,miner yapın sonra saldırılara en güçlü ve ya en güçlü 2. silahı alın ve undead lere saldırın. (sözüm mecclisten dışarı) Undead ler biz undead iz diyip defans yapmıyorlar örnek 500 kişilik bir adamda 0 defans var amma bazıları çook güçlü 1 milyon fln ve elflere dokanmayın ırk bonusu daıtırlar
Kabul (şimdilik:)) Eee bir tim fln da yapalım örnek assasin timi fln. Ben elfim emme hep saldırıya önem verdim çünkü adamlar bakıyor oow bu elf defansı milyonlardadır diyip girmiyor:)
Dark Recruiter'a üye oldun mu sen? Bana bayağı adam gelmiş bugün. Faydalı bir şey :)
Bence elf olduğun için değil, sana rastlamadıkları için saldırmıyorlar :) Biz Human Cleric'iz; ama hala saldıran çıkmadı. Ayrıca oyunbu'ya fazla bakmıyorsun sanırım. En son baktığımda milyona yakın paran vardı :)