AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 DarkThrone
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/11/2005 :  16:11:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Harbiden mi:D ben adımı hatırlıyorum PaLaD1N amma şifrem veriyorum çünkü girmiyor ******* idi amma şifreyi yazıyorum olmuyor şifremi unuttum die bir olay da yok. Ben 2 yeni üyelik aldım amma ikisinin de Reg-Code u gelmedi hatta birini Bartuc the bLoody nin e-mail i ile aldım adamlar sırf girmemem için yapıyor.
"Şifremi unuttum" die bir şey varsa yerini fln yazar mısınız?
Eheuheuhehe ben Long Bow larımlar ve 30 elite 1 archer 100 kadar guardla daıtıerem üleeyn:D Nirden üye oluyoz dark recruiter a ben hep manuel olarak community>recruit>start recruit e her gün 350 kere basıyom :D yok mu kısayol??? Ayrıca 90 bin attack yapacam die benim gibi defansı 60 binde bırakmayın deposit hakkım kalmadığı için para üstümdeydi 970 bin götürmüşler amma bundan sonra yemeez:D
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/11/2005 :  20:25:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Üye olmuşsun o zaman :) Şifremi unuttum diye bir seçenek yok sanırım. En azından dikkatimi çekmedi. Onaylama şifren spam diye silinmiş öğelere (ne kullanıyorsun bilmiyorum ama genel bir isim verdim :)) atılıyor olabilir. Oraları kontrol edersin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/11/2005 :  22:18:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ettim o gelmiyor ogame şifremi 50 kere gönder dedim önemsizlere atmış hotmail 3-4 gün giremedim amma madenlerim artmış:) Neyse dark throne daha bir güzel amma oyunbu da Türk lere bir ders vermek yabancılara vermekten iyi:) 16 oldum bu arada
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 08/11/2005 :  17:30:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyuna demin başladım.İyi görünüyor.Bir şeyler de yaptim.Şu an 10 tane minerim 5 offense askeri 5'de deffence askeri var.Lütfen beni de ittifaka alın.Elf Assasinim.Nickim: BlackCavalry.Bu arada bir şey soramak istiyorum.Şimdi ben bu askerlerime kılıç vs almazsam bunlar dövüşmezler mi?

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/11/2005 :  17:44:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elbette dövüşürler amma sistem
(Saldırı askeri sayısı)x(saldırı silahı[bunlar senin asker sayını geçerse fazlası kullanılmaz ve düşükten yükseğe doğru kullanılır] +asker sayısı

Örneğin 5 askerin 5 attack yapacağına long sword ile 5x1500+5=7505
attack yapar(attım ama sistem böyle işliyor)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000