Harbiden mi:D ben adımı hatırlıyorum PaLaD1N amma şifrem veriyorum çünkü girmiyor ******* idi amma şifreyi yazıyorum olmuyor şifremi unuttum die bir olay da yok. Ben 2 yeni üyelik aldım amma ikisinin de Reg-Code u gelmedi hatta birini Bartuc the bLoody nin e-mail i ile aldım adamlar sırf girmemem için yapıyor. "Şifremi unuttum" die bir şey varsa yerini fln yazar mısınız? Eheuheuhehe ben Long Bow larımlar ve 30 elite 1 archer 100 kadar guardla daıtıerem üleeyn:D Nirden üye oluyoz dark recruiter a ben hep manuel olarak community>recruit>start recruit e her gün 350 kere basıyom :D yok mu kısayol??? Ayrıca 90 bin attack yapacam die benim gibi defansı 60 binde bırakmayın deposit hakkım kalmadığı için para üstümdeydi 970 bin götürmüşler amma bundan sonra yemeez:D
Üye olmuşsun o zaman :) Şifremi unuttum diye bir seçenek yok sanırım. En azından dikkatimi çekmedi. Onaylama şifren spam diye silinmiş öğelere (ne kullanıyorsun bilmiyorum ama genel bir isim verdim :)) atılıyor olabilir. Oraları kontrol edersin.
Ettim o gelmiyor ogame şifremi 50 kere gönder dedim önemsizlere atmış hotmail 3-4 gün giremedim amma madenlerim artmış:) Neyse dark throne daha bir güzel amma oyunbu da Türk lere bir ders vermek yabancılara vermekten iyi:) 16 oldum bu arada
Oyuna demin başladım.İyi görünüyor.Bir şeyler de yaptim.Şu an 10 tane minerim 5 offense askeri 5'de deffence askeri var.Lütfen beni de ittifaka alın.Elf Assasinim.Nickim: BlackCavalry.Bu arada bir şey soramak istiyorum.Şimdi ben bu askerlerime kılıç vs almazsam bunlar dövüşmezler mi?
Elbette dövüşürler amma sistem (Saldırı askeri sayısı)x(saldırı silahı[bunlar senin asker sayını geçerse fazlası kullanılmaz ve düşükten yükseğe doğru kullanılır] +asker sayısı
Örneğin 5 askerin 5 attack yapacağına long sword ile 5x1500+5=7505 attack yapar(attım ama sistem böyle işliyor)